Vastgoedonderhoud

Met efficiënt voorraadbeheer snel op weg

Reparaties en mutatie-onderhoud aan gebouwen en woningen goed en snel uitvoeren? Dat begint met een goede werkvoorraad. Daarom vragen woningcorporaties, vastgoedpartijen en onderhoudsbedrijven advies aan onze specialisten. Zij helpen u met de keuze van materialen, de logistiek én de verbetering van uw werkprocessen.

Mastermate vergroot onze efficiency, van onderhoudsmelding tot de facturatie

– Paul Engel


Wat uw onderhoudsmonteurs nodig hebben, hangt af van meerdere factoren. Dit is afhankelijk van veelvoorkomende reparatiemeldingen in uw organisatie, de staat van uw vastgoed en uw branche. Die brede kennis combineren onze specialisten met expertise op het gebied van ijzerwaren, bouwmaterialen, sanitair en installatiemateriaal. Samen met u komen ze tot een werkvoorraad op maat.


Het organiseren van onderhoudswerkzaamheden

Optimaal voorraadbeheer is de basis voor het goed en snel uitvoeren van reparaties. Maar onze specialisten kijken verder. Ze denken met u mee over werkprocessen in uw organisatie. U krijgt proactief advies over het organiseren van onderhoudswerkzaamheden. Zodat het plannen, uitvoeren en administreren van reparaties efficiënter verloopt.

Onze klanten belonen ons met een 8,6
2032 beoordelingen