PBM en bedrijfskleding

Goed beschermd aan de slag

PBM en bedrijfskleding

Op de bouwplaats wordt gewerkt aan mooie projecten. Maar de bouw is ook een werkplek met risico’s. Hoe voorkomt u letsel en gezondheidsklachten bij vakmensen? Bij onze veiligheidsspecialisten kunt u terecht voor advies over PBM en bedrijfskleding. Praktisch, persoonlijk en op maat.


Wilt u persoonlijke beschermingsmiddelen kopen? Dan kunt u de weg kwijtraken in de grote hoeveelheid informatie over producten, normen en regels. Vind dan maar de juiste PBM die goed beschermen. Bij onze specialisten kunt u terecht voor persoonlijk advies over de keuze en de aanschaf van persoonlijke beschermingsmiddelen. Ook nemen ze de tijd om vakmensen in een PBM-toolbox uitleg te geven over het gebruik.


Advies over werkkleding en werkschoenen

Het aanschaffen van goede werkkleding en werkschoenen gaat verder dan kijken naar kledingmaat of schoenmaat. Daarom krijgen uw medewerkers een passend kledingadvies, afgestemd op uw situatie en hun wensen. Een medewerker met brede voeten of een grotere maat? U krijgt sterke en duurzame bedrijfskleding en werkschoenen die zitten als gegoten! 

Ook interessant


Onze klanten belonen ons met een 8,6
2019 beoordelingen