Tijdwinst en overzicht door online bestellen

Offertes, orderbevestigingen, facturen: als u niet oplet, wordt het bijhouden van het bestellen van materialen een tijdrovende klus. Daarom gebruiken onze klanten de Mastermate webshop: ze vinden er complete informatie over bijna 42.000 producten én hun bestelinformatie. Alles bij elkaar. Dat is nog eens overzichtelijk!

Bestellen via de webshop levert mij tijdwinst op

– Marvin Otte, Rhijnbouw


Organiseert u het bestellen van materialen niet goed, dan raakt u het overzicht kwijt. En kost administratie teveel tijd. Daarom maken wij voor u een webshop op maat. Met al uw bestelinformatie overzichtelijk bij elkaar. Ook facturen die u via de e-mail of telefoon doorgeeft, vindt u terug in uw webshopomgeving. 


Online bestellen zoals u het wilt

We richten uw webshopomgeving in met voorkeurslijsten en filters. Dat zorgt voor gemak bij het vinden en bestellen van producten. U kunt bij Mastermate online bestellen zoals u het wilt: via uw inkoopsysteem, met de BestelApp of via eigen webshopaccount.


Bezorging op maat, zekerheid van levering

U kunt via de webshop aangeven waar u een bestelling wilt laten bezorgen. Op de bouwplaats, in uw depot of op een andere werklocatie. Ophalen in een vestiging, dat kan ook. Doet u uw bestelling op een werkdag vóór 20.00 uur, dan heeft u de materialen de volgende werkdag. Zo heeft u óók nog de zekerheid van tijdige levering.

Uw voordeel


  • Efficiënt bestellen met actuele product- en bestelinformatie
  • Helder overzicht over bestellingen, offertes en facturen
  • Tijdwinst boeken met uw eigen lijsten en filters

Ook interessant


Onze klanten belonen ons met een 8,6
1988 beoordelingen