Tijdwinst en overzicht door online bestellen

Webshop

Offertes, orderbevestigingen, facturen: als u niet oplet, wordt het bijhouden van het bestellen van materialen een tijdrovende klus. Daarom gebruiken onze klanten de Mastermate webshop: ze vinden er complete informatie over bijna 42.000 producten én hun bestelinformatie. Alles bij elkaar. Dat is nog eens overzichtelijk!

Bestellen via de webshop levert mij tijdwinst op

– Marvin Otte, Rhijnbouw


Organiseert u het bestellen van materialen niet goed, dan raakt u het overzicht kwijt. En kost administratie teveel tijd. Daarom maken wij voor u een webshop op maat. Met al uw bestelinformatie overzichtelijk bij elkaar. Ook facturen die u via de e-mail of telefoon doorgeeft, vindt u terug in uw webshopomgeving. 


Start een chat met onze specialisten om advies

We richten uw webshopomgeving in met voorkeurslijsten en filters. Dat zorgt voor gemak bij het vinden en bestellen van producten. U bepaalt zelf hoe u materialen bestelt in de webshop. Via uw inkoopsysteem, met de BestelApp of via eigen webshopaccount. Wilt u informatie over een product voor u het bestelt? Of heeft u een vraag over een bestelling? Start een chat en stel uw vraag aan één van onze specialisten.


Bezorging op maat, zekerheid van levering

U kunt via de webshop aangeven waar u een bestelling wilt laten bezorgen. Op de bouwplaats, in uw depot of op een andere werklocatie. Ophalen in een vestiging, dat kan ook. Doet u uw bestelling voor 17.00 uur* op een werkdag, dan heeft u de materialen de volgende werkdag. Zo heeft u óók nog de zekerheid van tijdige levering.


*Tijdens de bouwvak gelden andere tijden. Zie onze vestigingenpagina voor de actuele openingstijden.

Uw voordeel


  • Efficiënt bestellen met actuele product- en bestelinformatie
  • Helder overzicht over bestellingen, offertes en facturen
  • Tijdwinst boeken met uw eigen lijsten en filters

Ook interessant


  • Het juiste advies voor mij
  • Meer grip op uw bouwproces
  • Snel aan de slag!