Hang- en sluitwerk en deurbeslag

Het juiste hang- en sluitwerk op de deur

Hang- en sluitwerk en deurbeslag

De keuze van hang- en sluitwerk en deurbeslag is een onderschat onderdeel van de werkvoorbereiding. Een ondoordachte keuze kan vertraging en hoge kosten veroorzaken in de afbouwfase. Dat risico willen onze klanten niet lopen. Dus vragen ze onze specialisten advies over het juiste hang- en sluitwerk en sluitsystemen. 


Bij hang- en sluitwerk voor deuren en ramen komt het aan op maatwerk. Letterlijk! Want door een verkeerd slot, cilinder, deurkrukken of een deurdranger doet een deur niet wat hij zou moeten doen. Voor bijvoorbeeld een vluchtdeur of een brandwerende deur is dat onacceptabel.


Goede planning voor de afbouw

U krijgt van onze specialisten hulp bij het opstellen van het sluitplan en de keuze van het juiste hang- en sluitwerk. Op basis van actuele kennis van producten, wettelijke eisen én ervaring met de bouwpraktijk krijgt u een advies op maat. Daarnaast ondersteunen onze specialisten u bij het maken van een planning voor het leveren en afhangen van deuren en het monteren van hang- en sluitwerk. U kunt dit onderdeel van de afbouwfase afvinken van uw lijstje!

Onze klanten belonen ons met een 8,6
2019 beoordelingen