Mastermate bestaat 25 jaar!

Mastermate is 6 oktober 25 jaar samen! Iets waar wij erg trots op zijn. Bekijk de pagina om meer te lezen hoe de samenwerking is ontstaan en wat dit voor feestelijke voordelen voor u oplevert.

Wat betekent het 25 jarig jubileum voor u als klant?

  • Gave speciale 25 jaar jubileum 'give-aways'
  • Koek en/of gebak bij alle 43 winkels van Mastermate
  • Versiering in en op de winkels, op de bussen en nog meer gezelligheid in de winkels
  • Leuke activiteiten - Daarover later meer!
  • Elke maand in 2024 regionale lekkernijen in de winkel - Waar en wanneer? Volg ons op social media!
  • Speciale jubileum acties - Klik op onderstaande afbeelding of bekijk ze: hier

Jubileumacties Mastermate 25 jaar


In 1998 samen als één Nederlands familiebedrijf: Mastermate

Wim Voskamp, voorzitter Mastermate directieteam, aan het woord: "Graag schets ik u kort hoe het allemaal begon. We schrijven 1998. Een aantal technische groothandels, lid van dezelfde inkoopvereniging, raakten met elkaar in gesprek over de toekomst. Ze vonden elkaar in de gemeenschappelijke visie om de handen ineen te slaan en verder te gaan onder één naam, als één groot landelijk Nederlands familiebedrijf: Zo zijn we groter, sterker en slimmer en hebben we meer kennis en mogelijkheden om ideeën en concepten uit te werken."


"Daarnaast konden we gaan werken aan landelijke dekking met onze vestigingen. Kortom: we konden samen meer voor onze klanten gaan betekenen, want samen staan we sterk. We kregen de naam ‘Mastermate’, een mooie, sterke naam die iets in zich heeft van behulpzaam zijn aan vakmensen in de bouw. Op 8 oktober 1998 trapten we af in de Efteling, samen met 400 collega’s. Hier werd ook de nieuwe huisstijl gepresenteerd."

Medewerkers Mastermate

Samenkomst, innovatie en centralisatie

Wim vervolgt: "Mastermate startte vanuit zeven familiebedrijven. Na een eerste periode groeiden de ambities en de plannen; twee konden hier echter niet in mee. Gelukkig haakten al snel enkele familiebedrijven aan die deze visie wel deelden. We gingen flink aan de slag om te verkennen hoe we verder wilden gaan in het samenwerken en onze landelijke organisatie op én uit te bouwen. Overgaan naar één centraal computersysteem en afdeling ICT, al snel gevolgd door een gezamenlijke afdeling Marketing , HR en andere disciplines. In 2017 begonnen we met de centralisatie van onze landelijke logistiek. Eind 2022 konden we hierdoor zelfs een heel nieuw DC in gebruik nemen. Inmiddels beschikt Mastermate over 43 landelijke vestigingen en zijn we ook online sterk vertegenwoordigd."

Medewerkers Mastermate

Samen voor MAXIMAAL resultaat

"Een coöperatie is misschien niet de makkelijkste vorm - je wilt op basis van gelijkwaardigheid het altijd eens worden met elkaar - maar het is wel de meeste bestendige. Juist dit is een stuk van onze kracht: ieder familiebedrijf is verantwoordelijk voor haar eigen regio en tegelijk zijn we samen koploper op logistiek, kennis, dienstverlening, innovativiteit en duurzaamheid. Onvoorwaardelijk samenwerken brengt je meer en verder."


"Wij zijn dan ook erg trots op al onze collega’s die samen Mastermate vormen. Er is veel energie, er wordt meegedacht en er is daadwerkelijke betrokkenheid. Het is prachtig dat wij deze mijlpaal van 25 jaar samen hebben weten te bereiken!", aldus Wim tot besluit.


Bekijk de jubileumacties

Onze klanten belonen ons met een 8,6
1987 beoordelingen