Gereedschap repareren en keuren

Vertrouwen op een goed werkende machine

Gereedschap repareren en keuren

Een kapotte machine repareren of een nieuwe kopen? Bij onze monteurs kunt u terecht voor een deskundig en eerlijk advies. Dat geldt ook voor het keuren van elektrisch gereedschap. U kunt weer verder met goed werkende machines. Daar kunt u op vertrouwen.


Bij elke kapotte machine is de vraag: is het rendabel om deze te repareren? Kan de machine gemaakt worden, dan doen onze vakkundige monteurs dat. Door het gebruik van originele onderdelen garanderen ze een goede én veilige werking van de machine. Kost de reparatie meer dan een nieuwe machine, dan krijgt u advies over de aanschaf.


Machines en gereedschap keuren

Moet u uw elektrisch gereedschap en machines laten keuren? Dat is wel verstandig voor een goede werking van de machine en daarmee de veiligheid. Hoe vaak u machines moet laten keuren, hangt af van de belasting. We adviseren om elektrisch gereedschap één keer per jaar te laten keuren. Als u ons vertelt waar uw machines voor worden gebruikt, bepalen we aan de hand van NEN-norm 3140 de precieze keuringstermijn.


Tips voor gebruik en onderhoud

Onze monteurs staan voor u klaar met advies en tips over het veilig gebruik en het onderhoud van de machine. Zij kunnen proactief het materieelbeheer van u overnemen. Zo profiteert u maximaal van de levensduur van uw machines en elektrisch gereedschap.

Onze klanten belonen ons met een 8,6
1987 beoordelingen