Ventilatiesystemen, ventilatieroosters en suskasten

Een gezond en energiezuinig binnenklimaat

Ventilatiesystemen, ventilatieroosters en suskasten

Een ventilatiesysteem heeft grote invloed op de luchtkwaliteit, het comfort en de energieprestaties van een gebouw. Is de bouwkundige inbedding niet goed, dan werkt het ventilatiesysteem niet optimaal. Dat risico willen onze klanten niet lopen. Dus vragen zij advies aan Mastermate.


Onze ventilatiespecialisten nemen uw zorgen over ventilatieroosters, suskasten en ventilatiesystemen uit handen. Van ventilatieroosters, suskasten en brandwerende roosters tot mechanische ventilatie en vraaggestuurd ventileren: u krijgt een compleet advies voor een energiezuinig ventilatiesysteem waarvan de installatietechnische aspecten kloppen. U kunt erop vertrouwen dat uw bouwwerk een gezond en comfortabel binnenklimaat heeft.

Een compleet advies voor ventilatie op maat

Bij de keuze van een ventilatiesysteem en -roosters en suskasten moet u met veel zaken rekening houden. Dat hoeft u niet zelf uit te zoeken. Dat laat u aan onze ventilatiespecialisten over. Zij combineren informatie over gebouweigenschappen, de ventilatieberekening, normen voor luchtdicht bouwen, geluidsbelasting en brandveiligheid met kennis van ventilatieroosters, suskasten en ventilatietechniek. U krijgt een compleet advies dat u meteen kunt toepassen in uw project. 

Begeleiding van keuze tot aanleg

We gaan nog een stap verder. Bij ons advies krijgt u een overzichtelijke uittrekstaat met alle onderdelen. Ook helpen we u bij het efficiënt plannen van de montagewerkzaamheden. We stemmen de productie van de ventilatieroosters af op uw planning en leveren de onderdelen zoals afgesproken. We begeleiden u tijdens het hele proces. U kunt zich richten op de planning en uitvoering, Mastermate geeft u de zekerheid dat uw ventilatiesysteem voldoet aan eisen.

Ook interessant


Onze klanten belonen ons met een 8,6
1988 beoordelingen