buildingcontrol-grijs.jpg

Aannemers

Landelijk werkende aannemers tot en met regionale bouwbedrijven vinden bij Mastermate alles wat ze nodig hebben voor hun projecten.
Lees meer...

Architecten

Bespreek met Mastermate uw ontwerpen door. Designbeslag, brandwering, deuren, luchtdicht bouwen, ankerwerk, wij staan voor u klaar.
Lees meer...

Bedrijven

Elk bedrijf en elke instelling heeft ruimtes die goed beveiligd en ook veilig moeten zijn, waarbij de praktische uitvoering erg belangrijk is voor het succes van de oplossing.
Lees meer...

Corporaties

Woningcorporaties richten zich op het bouwen, beheren en verhuren van woonruimtes voor de volkshuisvesting en schakelen Mastermate in voor de praktijk vanaf ontwerp tot en met het mutatie-onderhoud. 
Lees meer...

Cultuur

Theaters, bioscopen, evenementenhallen en poppodia zijn vaak multifunctionele gebouwen, waar massa's mensen in geval van nood snel de uitgang moeten kunnen bereiken.
Lees meer...

Industrie

Als technische groothandel hebben wij voor industriële bedrijven interessante producten in ons assortiment waarmee uw onderhoudsploeg continu aan de slag kan blijven.
Lees meer...

Installateurs

Bent u een installateur W of E en wordt u voor uw projecten geconfronteerd met complexe elektromechanische oplossingen? Kom dan eens langs bij Mastermate voor een merkonafhankelijk advies en uitleg.
Lees meer...

Kinderopvang

Binnen de kinderopvang heeft de veiligheid van kinderen en medewerkers topprioriteit en daarom schakelen organisaties Mastermate in voor een goed advies.
Lees meer...

MKB

Ondernemers schakelen voor de veiligheid van hun mensen en de beveiliging van hun goederen Mastermate in om praktische werk- en betaalbare oplossingen te vinden.
Lees meer...

Onderwijs

Scholen en universiteiten zijn verantwoordelijk voor het bieden van een een veilig omgeving en schakelen Mastermate in voor een goed advies, sluitplan en uitvoering van het plan. 
Lees meer...

Ouderenzorg

Veiligheid en privacy zijn in de ouderenzorg voor de bewoners en medewerkers erg belangrijk. Oplossingen moeten vooral praktisch zijn.
Lees meer...

Overheid

Overheid moet haar informatie, haar medewerkers en haar eigendommen goed beschermen. Deskundig advies met oog voor budgettaire mogelijkheden is aan Mastermate toevertrouwd.
Lees meer...

Psychiatrie

Behandelen van patiënten heeft prioriteit, maar privacy en veiligheid van patiënt en medewerkers zijn ook belangrijk. 
Samen met Mastermate kiest u de best haalbare oplossing.
Lees meer...

Recreatie

Hotels en bungalowparken zijn locaties waar gasten, andere bezoekers en medewerkers vrije toegang toe moeten hebben en de veiligheid erg belangrijk is.
Lees meer...

Schilders

Schilders vinden ook veel voor hun werkzaamheden bij Mastermate van witte werkkleding tot en allerlei schildersmaterialen.
Lees meer...

Thuiszorg

Steeds meer mensen zijn afhankelijk van extramurale zorg. Zij krijgen zorg thuis. Door hun beperkingen zijn zij extra kwetsbaar. Veiligheid rondom de woning is dan ook erg belangrijk.
Lees meer...

Transport

In de logistiek is veiligheid een geïntegreerd onderdeel van de bedrijfsvoering, samen met Mastermate creëert u praktische oplossingen.
Lees meer...

Verpleeghuizen

Privacy en veiligheid zijn belangrijke onderwerpen voor patiënten in verpleeghuizen en voor hun familieleden. Ook voor medewerkers is veiligheid een belangrijk thema.
Lees meer...

Ziekenhuizen

Ziekenhuizen hebben specifieke wensen voor de toegangscontrole en het dagelijks beheer ervan om de veiligheid van patiënten te kunnen garanderen.
Lees meer...

Zzp’ers

Zzp’ers kopen bij Mastermate omdat we veel producten op voorraad hebben en omdat direct aan de balie vakmensen staan die een goed advies kunnen geven. Kom eens langs op onze vestigingen.
Lees meer...