Gereedschap repareren

Snel aan de slag met uw machines

Gereedschap repareren

Kapot, versleten, doorgebrand. Als een machine niet meer werkt, is er geen tijd te verliezen. De monteurs van Mastermate repareren uw machine vakkundig en snel. Kunt u snel weer aan de slag!


We streven er naar uw machine binnen vijf werkdagen na ontvangst te repareren en terug te sturen. Voordat u de machine terug krijgt, heeft hij een lekstroomtest gehad. Met deze service voor uw elektrisch gereedschap beschikt u zo snel mogelijk weer over een goedwerkende machine. Wij nemen géén reparaties aan van gereedschap en machines waarvan het vermoeden bestaat dat deze zijn verontreinigd met asbest.


Gereedschap keuren 

Ervaar het gemak van ons keuringssysteem. Onze deskundige keurmeesters keuren uw machines volgens de officiële veiligheidsnorm voor elektrisch gereedschap. Door het scannen van een QR-code kunt u het keuringscertificaat inzien. De papieren administratie behoort tot het verleden.


Grip op kosten en tijd

Met onze full service oplossing ‘PowerMix’ heeft u nog meer grip op kosten en tijd. Want we repareren uw machines met voorrang. Ook krijgt u een vervangende machine. U betaalt eenmalig het contractbedrag, dus geen onverwachte kosten meer voor reparaties. Ook keuringen en diefstaldekking zijn inbegrepen. Een zeker gevoel, dat u het goed heeft geregeld!

Uw voordeel


  • Snel weer aan de slag met uw machines
  • Goede werking gegarandeerd
  • Grip op de kosten van reparaties en keuringen
  • Een keuring volgens de officiële veiligheidsnorm
Onze klanten belonen ons met een 8,6
1963 beoordelingen