RuwbouwService

Tijdwinst boeken in de uitvoering

RuwbouwService

De voorbereidingstijd in de bouw wordt steeds krapper. Dus laten onze klanten een deel van de werkvoorbereiding over aan de Mastermate RuwbouwService. We helpen u bij de keuze van de juiste afdichtingsmaterialen en bevestigingen. Zodat u in de uitvoering sneller werkt.

Mastermate heeft de expertise waar wij in de praktijk wat mee kunnen

– Remco Kragtwijk


Tijdens het hele bouwproces geven we u advies en ondersteuning. Onze technisch specialisten nemen u het denk- en rekenwerk uit handen. Ze geven in de ontwerpfase advies over de bouwkundige details en de keuze van (brandwerende) afdichtingsmaterialen, ventilatietechnieken en verankering. Ook werken ze de werkdetails voor u uit in 2D of 3D. 


Ankerplan, luchtdicht bouwen, brandwerend afdichten

Onze specialisten zorgen in de uitvoeringsfase voor een compleet ankerplan op basis van de werkdetails en werktekeningen. Het ankerplan beschrijft welke type ankers en hoeken u moet gebruiken. Daarbij wordt ook rekening gehouden met de eisen voor luchtdicht bouwen en brandwerend afdichten. Voordat uw vakmensen aan de slag gaan, volgen ze een toolbox. Dat werkt lekker door!


Testrapport en logboek

Bij de oplevering verzorgt RuwbouwService een luchtdichtheidsmeting of thermografisch onderzoek. De testrapporten leveren het bewijs of uw bouwwerk voldoet aan de eisen voor energiezuinig bouwen. Ook kunnen we u begeleiden bij het aanleggen van een logboek voor brandwerende afdichtingen. Dan weet u zeker dat de brandveiligheid is gegarandeerd.

Uw voordeel


  • Boek tijdwinst in de uitvoering door vroegtijdig advies
  • Hogere kwaliteit van de afwerking door gedegen advies
  • Begeleiding van vakmensen bij verwerking van materialen
  • Ankerplannen met oog voor luchtdichting en brandwerendheid

Ook interessant


  • Het juiste advies voor mij
  • Meer grip op uw bouwproces
  • Snel aan de slag!