RuwbouwService

Tijdwinst boeken in de uitvoering

RuwbouwService

De voorbereidingstijd in de bouw wordt krapper. Daarom beleggen onze klanten een deel van de werkvoorbereiding bij de Mastermate RuwbouwService. Ze vragen onze technisch specialisten advies over de keuze van verankeringen, afdichtingsmaterialen en ventilatietechnieken, én de benodigde hoeveelheden. Die kopzorgen laten ze aan RuwbouwService over.

Mastermate heeft de expertise waar wij in de praktijk wat mee kunnen

– Remco Kragtwijk


Onze technisch specialisten denken tijdens het hele bouwproces met u mee. In de uitvoering zorgen ze voor een compleet ankerplan, inclusief een kostenoverzicht. U ontvangt een 2D- of 3D-model voor kozijnen en HSB-elementen met daarin de posities, hoeveelheden en de toe te passen verankering. Dat is bouwen met zekerheid. 


Luchtdicht bouwen en ventilatie

De energieprestatienormen halen? Van RuwbouwService krijgt u advies over de juiste materialen voor luchtdicht bouwen en ventilatietechniek. Door middel van trainingen en begeleiding op locatie leren we uw vakmensen hoe ze de geadviseerde materialen vakkundig verwerken. Een afsluitende luchtdichtheidsmeting en thermografisch onderzoek is de laatste check of de aanpak klopt.


Brandwerend afdichten 

Heeft uw project doorvoeren en leidingwerk door een brandscheiding? Onze specialisten adviseren u over de keuze van de brandwerende materialen en afdichtingen. Het advies is afgestemd op de vereiste brandwerendheid en het type doorvoeringen en aansluitingen. Ook leveren ze de benodigde registratiestickers en begeleiden u met het maken van een logboek. Zo brengen ze een brandveilig gebouw een stap dichterbij.

Uw voordeel


  • Boek tijdwinst in de uitvoering door vroegtijdig advies
  • Grip op de planning door efficiënte en gefaseerde bezorging
  • Hogere kwaliteit van de afwerking door gedegen advies
  • Inzicht in de materialen, grip op de kosten
  • Vakkundig materialen verwerken door een training op locatie

Ook interessant


Onze klanten belonen ons met een 8,8
295 beoordelingen
  • Het juiste advies voor mij
  • Meer grip op uw bouwproces
  • Snel aan de slag!