Artikel

Nieuw: Bostik Premium Aware - duurzame kitten

Nieuw: Bostik Premium Aware - duurzame kitten

Maak kennis met de nieuwe generatie hoogwaardige, duurzame kitten van Bostik en bouw als professional slim aan een betere wereld.

Vanaf nu zijn de nieuwe Bostik Premium Aware kitten verkrijgbaar bij Mastermate. De breed toepasbare kitten zijn van de allerhoogste kwaliteit, duurzaam, milieuvriendelijk en toekomstgericht. Ook bevatten ze minder schadelijke bestanddelen.


DUURZAAM BOUWEN

De Bostik Premium Aware producten zijn geschikt voor BREEAM-projecten. BREEAM is ‘s werelds meest toonaangevende beoordelingsmethode voor duurzaamheid van gebouwen. Het geeft de waarde van beter presterende activa gedurende de hele levenscyclus van de gebouwde omgeving, van nieuwbouw tot ingebruikname en renovatie. Voor het vaststellen van afgiftes van schadelijke vluchtige organische stoffen is het EMICODE®-classificatiesysteem ontwikkeld. Bostik Premium Aware heeft hier de beste waarde: EC1PLUS (extreem lage emissie uitstoot).


BOSTIK PREMIUM AWARE KITTEN

Met de duurzame Bostik Premium Aware lijn heb je materiaal van topkwaliteit in handen. En dat merk je. De producten bieden een perfecte oplossing voor meerdere toepassingen. De allround hybride kit bijvoorbeeld is geschikt voor alle soorten bouw- en aansluitvoegen in gevels en beglazingstoepassingen. De zeer flexibele en duurzame kit is zowel binnen als buiten toepasbaar en overschilderbaar.

Bostik premium aware kitten


De producten zijn niet alleen breed toepasbaar op meerdere ondergronden, maar hebben ook een lange levensduur. Dat werkt niet alleen heel handig, maar voorkomt ook nog eens verspilling. En dat is weer kostenefficiënt én minder belastend voor het milieu.


TIJDELIJKE ACTIE

Bij aanschaf van 6 kokers Bostik Premium Aware kitten naar keuze, ontvang u een gratis Bostik Smart Box, gemaakt van gerecycled materiaal. Ook krijgt u een degelijk, professioneel kitpistool. Zolang de voorraad strekt.

Gratis Smartbox en kitpistool

Onze klanten belonen ons met een 8,6
1638 beoordelingen
  • Het juiste advies voor u
  • Meer grip op uw bouwproces
  • Snel aan de slag!