Vaknieuws

Machines en gereedschap in je bus goed beveiligen: tips van Mastermate

Machines en gereedschap in je bus goed beveiligen: tips van Mastermate

De gemiddelde bedrijfswagen van aannemers en vakmensen ligt vol met gereedschappen en machines. Maar hoe houd je gereedschapsdieven buiten je bus? Mastermate geeft tips.

De inhoud van je bus beveiligen De machines en gereedschappen in jouw bus veilig achter slot en grendel? Met de juiste maatregelen klopt de beveiliging als een bus!

Monteer deursloten op zijdeur en achterdeur

Met een mechanisch deurslot op de zijdeur en de achterdeur kun je met een gerust hart machines en andere waardevolle inhoud in je wagen achterlaten. Voorbeelden zijn de mechanisch deursloten van Gatelock. Dit type deurslot heeft een hoog beveiligingsniveau, is makkelijk te monteren en is eenvoudig in gebruik. Deze sloten zijn verkrijgbaar als set van 2 gelijksluitende sloten, eenvoudig te monteren en handig in gebruik. De mechanische deursloten zijn ook per stuk te koop.


Gebruik een trekhaakslot voor de achterdeur

Wil je de achterdeur van je bedrijfswagen extra beveiligen, gebruik dan een trekhaakslot. Hiermee voorkom je dat iemand de achterdeur kan openen. Het trekhaakslot van DoubleLock is geschikt voor vrijwel elk type bedrijfswagen met een trekhaak. Hiermee zet je de achterdeur binnen vijf seconden op slot. En heb je ook aan het disselslot voor je aanhanger gedacht?


Doorwerken door diefstaldekking

Wil je helemaal geen zorgen over het risico op diefstal van jouw elektrisch gereedschap? Daar heeft Mastermate een oplossing voor: PowerMix. Met PowerMix dek je reparaties, keuringen én diefstal. Voor een eenmalig bedrag weet je drie jaar zeker dat je altijd kunt doorwerken met elektrisch gereedschap. Je hebt geen onverwachte kosten en bij diefstal staat een leenmachine klaar. Dat geeft grip op materieelbeheer!


Gereedschapsdieven betrapt: 300 gereedschapskoffers gevonden

Gereedschapsdieven hebben het gemunt op bedrijfswagens van aannemers en vakmensen. In maart 2018 betrapte de politie in Den Haag twee inbrekers op heterdaad bij een auto-inbraak. Na de aanhouding van deze dieven ontdekte de politie ruim 300 gestolen gereedschapskoffers. De schade van gereedschapsdiefstal kan voor een aannemer oplopen tot enkele duizenden euro’s.

Onze klanten belonen ons met een 8,6
2019 beoordelingen