Over Mastermate

Evenement - Demodag Mastermate Alkmaar - 4 juli 2019

Evenement - Demodag Mastermate Alkmaar - 4 juli 2019

Vier op donderdag 4 juli met ons de heropening van Mastermate Alkmaar tijdens deze speciale demodag! Profiteer van scherpe acties, laat je bijpraten over bouwtrends én maak kans op geweldige prijzen!

Laat je bijspijkeren over innovatie op de bouw

De demodag staat in het teken van innovatie, trends in de bouw en veilig werken. Laat u informeren over toegangscontrole en zie de noviteiten en bekijk producten van 19 leveranciers en profiteer van hun aanbiedingen. Van 10.00 tot 19.00 uur is er een foodtruck aanwezig met heerlijke hapjes en wij zorgen ook voor de drankjes!

Weekendtickets Formule 1 Grand Prix Spa 2019

Maak de hele dag kans op mooie prijzen. Doe mee met de loterij of kraak de kluis en win exclusieve prijzen met uw unieke pas. En de absolute hoofdprijs: maak kans op weekendtickets voor de Formule 1 Grand Prix op SPA 2019! Wij zullen na de dag uit alle ingeleverde pasjes een winnaar trekken voor de hoofdprijs.

Nieuwe huisstijl!

In 2020 zullen alle Mastermate vestigingen dezelfde uitstraling hebben, zodat u Mastermate overal herkent. Bij Mastermate Alkmaar zijn de verbouwingen inmiddels afgerond. Naast een fris nieuw jasje, is het assortiment in de winkel 30% groter, is er wifi voor klanten en kunt u gebruik maken van allerlei handige diensten. Nieuwsgierig? Neem een kijkje in onze vestiging.


Wie: Mastermate Alkmaar

Waar: Prof. van der Waalsstraat 7 - 9, 1821 BT, Alkmaar

Wanneer: Donderdag 4 juli 2019, 10.00 - 17.00 uur

Onze klanten belonen ons met een 8,6
1832 beoordelingen