Dit zeggen onze klanten

‘Met PowerMix kun je altijd doorwerken’

‘Met PowerMix kun je altijd doorwerken’

Uitvoerder Todor Nedelchev schafte zijn nieuwe machines aan met de Mastermate PowerMix. Hij vertelt wat voor hem de voordelen zijn van dit full service garantiepakket.

Toen uitvoerder Todor Nedelchev begin dit jaar nieuwe machines nodig had voor zijn kersverse projectbouwbedrijf Borwerk, ging hij naar Mastermate. Mastermate-medewerker Diana Oranje adviseerde hem om bij zijn elektrisch gereedschap de service PowerMix aan te schaffen. Todor zag meteen de voordelen: “Je kunt altijd doorwerken, want als er gereedschap kapot gaat, krijg je een leenapparaat.”

Todor lacht met diana bij advies over powermix Diana: "Met PowerMix krijg je drie jaar garantie. Als er wat kapot gaat, krijg je voor de meestgebruikte machines een leenexemplaar mee. Wij repareren het apparaat kosteloos."

Extra service voor elektrisch gereedschap

Een boormachine, slagschroevendraaier, combihamer, reciprozaag, haakse slijper, multitool, breekhamer: Todor Nedelchev had een arsenaal nieuwe machines nodig voor het nieuwe bedrijf dat hij begin dit jaar met een partner opstartte. Hij komt al zestien jaar graag bij Mastermate. Dus stapte hij ook voor deze aankopen naar de vestiging in Den Haag-Zuid


Zijn contactpersoon is Diana Oranje. Zij wees hem op de mogelijkheid om PowerMix bij de aankoop van zijn elektrisch gereedschap af te sluiten. Diana: “Je betaalt dan iets meer, en daarmee krijg je drie jaar garantie. Als er wat kapot gaat, kun je voor de meestgebruikte machines meteen een leenexemplaar halen. Wij repareren het apparaat kosteloos. Ook wordt het gereedschap elk jaar gekeurd en mag je bij diefstal voor een bepaald bedrag een nieuwe aanschaffen”. Todor zag meteen de voordelen. “Als er wat kapot gaat, krijg je direct een leenmachine en kun je door. Het is echt een stukje extra service, daar ga ik graag voor.”

Todor krijgt advies over PowerMix Todor: "PowerMix is echt een stukje extra service, daar ga ik graag voor.”

Elektrisch gereedschap kopen mét PowerMix

Daar denken meer vakmensen zo over. Diana vertelt dat PowerMix in trek is bij haar klanten. “Ik heb het al een aantal keren verkocht. Je kan het gereedschap kopen of leasen. Al mijn klanten kiezen tot nu toe voor koop, ook Todor.” “Dan is de apparatuur toch van jezelf. Dat vind ik prettiger”, verklaart hij. Om de kosten hoef je het niet te laten, vertelt Diana. “Het begint met negen euro. Als de machine duurder wordt, gaat die prijs iets omhoog. Je gereedschap is daarna dus wel drie jaar verzekerd en wordt het gekeurd.”


PowerMix wordt aangeboden voor alle merken elektrisch gereedschap die Mastermate verkoopt. Todor heeft alles van Makita. “Ik hou van dat merk. Het is fijn te gebruiken, ligt goed in de hand en de accu’s worden steeds beter.” Tot nu toe heeft hij de service van PowerMix nog niet hoeven gebruiken. “Gelukkig niet! Natuurlijk is al mijn gereedschap net nieuw en ik ben er ook heel zuinig op. Dan gaat het lang mee. Maar dan nog is het idee dat de apparaten elk jaar worden nagekeken en dat je meteen leengereedschap krijgt als het nodig is, een fijn idee.”

Todor kiest voor Mastermate PowerMix en Makita Todor heeft alles van Makita. “Ik hou van dat merk. Het is fijn te gebruiken, ligt goed in de hand en de accu’s worden steeds beter."

Overzicht over machinepark

PowerMix is niet alleen praktisch voor klanten, het systeem werkt ook nog eens makkelijk. Diana: “Elk apparaat krijgt een klein stickertje met een QR-code. Als wij deze scannen, weten we meteen om welk gereedschap het gaat en van wie het is. De QR-stickers hebben kleuren: zwart voor koopgereedschap, rood voor lease en blauw voor leenmachines. Lekker overzichtelijk dus. Als er gereedschap kapot gaat, kan de klant het hier neerleggen en een leenapparaat meenemen. Wij lossen het dan verder op. Het is gewoon een heel aantrekkelijk systeem. Een win-win situatie voor ons en onze klanten”, besluit Diana Oranje. 

Ook interessant


Onze klanten belonen ons met een 8,6
1757 beoordelingen
  • Het juiste advies voor u
  • Meer grip op uw bouwproces
  • Snel aan de slag!