Duurzaamheid

Duurzaam gebruikscomfort voor mens en zijn leefomgeving van Hermeta

Duurzaam gebruikscomfort voor mens en zijn leefomgeving van Hermeta

Sinds 1924 is Hermeta een Nederlandse onderneming met een breed pakket van bouw-, industrie- en interieur gerelateerde producten met als basismateriaal gerecycled aluminium.

Duurzaam gebruikscomfort voor mens en zijn leefomgeving

Van Gardelux® garderobes, jashaken en grepen tot trapleuninghouders en doorvalbeveiliging, alle producten van Hermeta zijn duurzaam en van hoge kwaliteit. Hermeta staat voor duurzaamheid en jarenlang gebruikscomfort met als uitgangspunt de mens en zijn leefomgeving. Een lange levensduur, materiaalkeuze en de mate van recyclen van producten spelen een grote rol. Deze manier van produceren heeft Hermeta het keurmerk Cradle-to-cradle Silver opgeleverd. Een prestatie waar Hermeta trots op is en veel aangelegen is dit te behouden zelfs wanneer hiervoor steeds meer inspanning geleverd moet worden. Cradle-to-cradle is inmiddels onderdeel gaan uitmaken van Hermeta’s DNA.


Veiligheid voorop: Veiligheid Vast en Zeker

Veiligheid m.b.t. kozijnsituaties en gevelopeningen is de laatste jaren steeds belangrijker geworden. Volgens het Bouwbesluit is het plaatsen van een doeltreffende beveiliging tegen doorvallen verplicht in bepaalde situaties. Hermeta’s doorvalbeveiliging Vast en Zeker biedt de oplossing ter voorkoming van uit het raam vallen.

Hermeta doorvalbeveiliging - Cradle to Cradle Silver gecertificeerd. Hermeta doorvalbeveiliging - Cradle to Cradle Silver gecertificeerd.

Gekeurd volgens NEN-EN 1991-1-1 norm

De doorvalbeveiliging van Hermeta is officieel door SKG-IKOB beproefd volgens de NEN-EN 1991-1-1 norm. Voor elke situatie biedt Hermeta Vast en Zeker een veilige oplossing. Het systeem is op maat en uit voorraad leverbaar in de kleuren mat naturel, RAL 9001 en RAL 9010. Maatwerk in andere RAL- kleuren kan ook geleverd worden met een beperkte levertijd doordat het hele systeem in Nederland wordt geproduceerd. De steunen van het systeem zijn vervaardigd van Cradle to Cradle Silver gecertificeerd aluminium wat betekent dat de doorvalbeveiliging van Hermeta naast veiligheid ook bijdraagt aan de duurzaamheid van gebouwen, een van de speerpunten van Hermeta.

Onze klanten belonen ons met een 8,6
1924 beoordelingen