Dit zeggen onze klanten

“Als klein mannetje kwam ik al bij Mastermate”

“Als klein mannetje kwam ik al bij Mastermate”

Ferry Hazenveld komt al 15 jaar bij Mastermate. "Het is er gemoedelijk, ik kan er alles vinden wat ik nodig heb en ik krijg goede uitleg als ik iets specifieks nodig heb."

Wie ben je? 

“Mijn naam is Ferry Hazenveld, 43 jaar en ik ben woonachtig in Gemert, waar ik ben geboren en getogen. Op 1 april 2021 is het 15 jaar geleden dat ik mijn bedrijf Ferry Hazenveld Timmerwerken ben begonnen.”


Wat heb je als laatste bij Mastermate gekocht?

“Ik kom ook al 15 jaar bij Mastermate! Professioneel dan, want vroeger als klein mannetje ging ik er al heen met mijn vader. En tja, dan bouw je wel een band op. Het is er gemoedelijk, ik kan er alles vinden wat ik nodig heb en ik krijg goede uitleg als ik iets specifieks nodig heb. Of ik teken het even uit. Laatst had ik een raamboompje nodig voor een lastige situatie bij een klant en ik wist niet zeker of het zou passen. Dan zeggen ze: ‘Neem maar een paar verschillende soorten mee, dat scheelt jou op en neer rijden. En die overige breng je maar weer terug als het uitkomt’. Kijk, dat is nog eens meedenken!”


Hoe drink jij je koffie? 

‘‘Ja zwart hè. En dan het liefst zo sterk mogelijk. Ik drink met gemak tien koppen koffie op een dag. Ik ben een echte koffieleut, ik drink bijna nooit iets anders.”


Wat maak jij? 

“Mijn werk bestaat vooral uit renoveren en het verbouwen van projecten. Bij mij is geen dag hetzelfde en geen woning is hetzelfde. Juist dat vind ik zo mooi aan mijn vak, dat het iedere keer opnieuw weer maatwerk is. Vaak zijn het oudere huizen waar ik aan werk en dan moet je vaak zaken aanpassen om het te laten aansluiten. Mijn instelling is: met mij kun je goede afspraken maken en ik stel me altijd flexibel op. Meebuigen met de wensen van de klant en aandacht voor detail, daar draait het om. Als ik aan het eind van een werkdag tevreden in mijn bus stap en weet dat iets geslaagd is, dan word ik daar blij van. Ons eigen huis heb ik ook helemaal verbouwd. Het moet in mijn ogen perfect zijn, de lat ligt dus hoog. Het moet voor 100% naar mijn zin zijn. Mijn eigen huis is tot in de puntjes afgewerkt, dus dan moet dat bij klanten net zo zijn. Dat is misschien nog wel belangrijker, mensen geven er immers veel geld aan uit.”


Hoe vaak kom je bij Mastermate?

“Eigenlijk dagelijks wel, soms zelfs wel twee keer per dag. Ik wil niet al te veel op voorraad hebben en dan is het fijn dat ze in het eigen dorp een vestiging hebben waar je kunt halen wat je wilt. Vaak doe ik dat ’s avonds aan het eind van de dag zodat ik het heb voor de volgende dag.”


Hoe ziet je dag eruit? 

“Ik probeer hele dagen bij de klanten te zijn. Eigenlijk werk ik alleen maar voor particulieren, als onderaannemer werken doe ik niet. In deze coronatijd vind ik het – als echtgenoot en vader van drie kinderen – wel leuk om thuis te komen lunchen. Da’s wel zo gezellig want iedereen is natuurlijk thuis. Ik werk 80% van mijn tijd in Gemert, ik ken er bijna iedereen en al mijn opdrachten krijg ik via-via. Het werkt bovendien erg prettig om veel voor bekenden en vrienden te werken.”

Onze klanten belonen ons met een 8,6
1988 beoordelingen