Vaknieuws

Makita: gratis accu of ander cadeau bij aankoop actieproduct

Makita: gratis accu of ander cadeau bij aankoop actieproduct

Koop bij Mastermate een Makita actieproduct, registreer je aankoop bij Makita en krijg een gratis accu of ander mooi cadeau uit de Makita Cadeauwinkel!

Makita beloont klanten met het Makita Cadeaupunten Plan. Koop je een Makita actieproduct, dan ontvang je Cadeaupunten. Met deze punten kun je in de Makita Cadeauwinkel een gratis accu of ander cadeau uitkiezen.


Makita actieproducten bij Mastermate

Als je tussen 1 december 2022 en 31 maart 2023 een Makita actieproduct koopt bij Mastermate, dan ontvang je Makita Cadeaupunten. Dit geldt op alle LXT 18V en XGT 40V Max machines met een adviesprijs vanaf €199 excl. BTW, met uitzondering van alle tuinmachines. Kijk voor alle actieproducten op de website van Makita. 


Registreer je aankoop bij Makita

Registreer je aankoop uiterlijk 30 april 2023 op makita.nl/aanbieding of in de Makita app. Na goedkeuring van de registratie ontvang je jouw Cadeaupunten. Het aantal punten dat je krijgt op een actieproduct hangt af van de adviesprijs excl. BTW. Kijk daar ook voor de exacte voorwaarden. De toegekende Cadeaupunten kun je tot een jaar na de goedgekeurde registratie inwisselen. Daarna zijn ze niet meer geldig.

Ook interessant


Onze klanten belonen ons met een 8,6
2019 beoordelingen