Vaknieuws

Snel en veilig hakken en breken doe je met deze gereedschappen, materialen en PBM.

Snel en veilig hakken en breken doe je met deze gereedschappen, materialen en PBM.

Ga je hakken en breken? Met de gereedschappen en materialen van Mastermate ga je goed, schoon en veilig aan de slag met hak- en breekwerk.

Ga je verbouwen of renoveren, dan moet je vaak eerst iets weghalen. Denk aan tegels verwijderen, een vloer uitbreken of een muurtje slopen. Heb je alles bij je? Mastermate weet welke gereedschappen, materialen en beschermingsmiddelen jij nodig hebt. Dan kun jij goed, schoon en veilig aan de slag met hakken en breken.


Breekhamer en beitels, puin afvoeren

Met een goede breekhamer en scherpe beitels werk je sneller. Leg puinzakken en afvalzakken klaar voor het afvoeren van puin. Dan voer je na je klus alle rommel snel af.

afvoeren afval

Veilig en stofvrij werken bij breekwerk

Denk om je gezondheid en veiligheid. Want het kan stoffig worden. Zorg voor goede stofafzuiging en draag een stofmasker. Trek handschoenen aan en zet een veiligheidsbril op. Een hakhamer maakt veel lawaai, dus draag gehoorbescherming.

veilig slopen

Afschermen van de muren en vloeren

Slopen en breekwerk zorgt voor puin. Wat je niet wil, is dat je de omgeving beschadigt. Denk aan een mooie houten vloer, deuren of muren die moeten blijven staan. Of dat óveral stof ligt. Scherm je omgeving dus goed af. Gebruik een stucloper, afdekvlies of een stofdeur. Sluit een stofzuiger aan op je breekhamer. Puin breng je makkelijk bij elkaar met een puinschep, bezem en een en blik.

schoonmaken en afschermen

Onze klanten belonen ons met een 8,6
1636 beoordelingen
  • Het juiste advies voor u
  • Meer grip op uw bouwproces
  • Snel aan de slag!