Dit zeggen onze klanten

“Met PowerMix kunnen wij verder en daar gaat mij het om”

“Met PowerMix kunnen wij verder en daar gaat mij het om”

Heijmans Infra heeft met PowerMix 3 jaar complete zekerheid over het machinepark mét volledige service. Uitvoerder Eelco van Eekelen: “Met PowerMix kunnen wij door met het werk dat simpelweg af moet.”

Het is 12.55 uur. Locatie: een modderige bouwlocatie in een regenachtig Goes. Heijmans Infra is op deze (nu nog) afgelegen plek bezig om een terrein bouwrijp te maken. Voorzieningen zijn hier schaars en dus biedt de bouwkeet bescherming tegen de regen tijdens het gesprek van Heijmans-uitvoerder Eelco van Eekelen met commercieel adviseur Patrick Schenk van Mastermate.

Heijmans Infra en Mastermate Eelco van Eekelen Patrick Schenk Patrick Schenk: “Mastermate vindt het belangrijk dat vakmensen in de bouw altijd kunnen doorwerken met goedwerkend elektrisch gereedschap"

Zekerheid over machinepark

Ontzorgen. Dat is volgens Patrick waar het om draait. Hij vertelt: “Mastermate vindt het belangrijk dat vakmensen in de bouw altijd kunnen doorwerken met goedwerkend elektrisch gereedschap. PowerMix is het label dat we hebben gegeven aan ons full-service-garantiepakket. Heijmans Infra heeft met PowerMix drie jaar lang de complete zekerheid over hun elektrisch machinepark met volledige service, inclusief de daarbij behorende keuringen van de acculaders. En dat voor een eenmalig bedrag in drie jaar.”


Bij uitval snel een vervangende machine

Wat betekent die complete zekerheid? Krijgt een vakman van Heijmans Infra te maken met uitval van zijn elektrisch gereedschap, dan belt hij zijn contactpersoon bij Mastermate. Die regelt dat er een nieuwe machine komt. Patrick: “Maatwerk noemen wij dat. De contactpersoon regelt dat binnen 24 uur exact dezelfde machine op locatie wordt afgeleverd. Moet het sneller? Dan kan de vakman de defecte machine zelf naar één van de meer dan 40 Mastermate-vestigingen brengen. Hij loopt na 10 minuten de vestiging weer uit met een vervangende én goedgekeurde machine.”

 

Eelco haakt aan: “Ruim een half jaar geleden hebben we bij Heijmans Infra besloten om PowerMix in te zetten. Kijk, voor ons gaat het erom dat wij bij uitval van een machine snel weer verder kunnen. Daarom past deze samenwerking ons zo goed. Wij kunnen hoe dan ook verder met een vervangende machine en daar gaat mij het om.” Mastermate regelt de afhandeling en dat is een geruststellende gedachte. Eelco: “Met PowerMix kunnen wij door met het werk dat simpelweg af moet komen voor onze opdrachtgevers. Het is voor ons vooral ideaal omdat we zo efficiënter kunnen werken. Bovendien, de tijd staat niet stil. Er worden continu nieuwe gereedschappen ontwikkeld – vaak draadloos en elektrisch – en ook Heijmans Infra moet en wil daar stappen in maken.”

Heijmans Infra bouwer gezonde leefomgeving door PowerMix Eelco van Eekelen: "De producten van Mastermate dragen bij aan de strategie van Heijmans Infra waarin we de makers zijn van een gezonde leefomgeving.”

Overstappen op accugereedschap

“Heijmans Infra heeft bewust gekozen voor de overstap op accugereedschappen,” vertelt Patrick. “Heel veel gereedschappen waren nog gesnoerd. Het is dan onze taak om te kijken of de werkzaamheden ook met een accumachine te doen zijn. Is dat niet het geval, wat is dan het beste alternatief dat wij kunnen adviseren?”

Eelco: “Voorheen werkten wij met aggregaten die we meenamen naar de werkplek, maar ja, dat is nu eenmaal niet echt optimaal. Nu heb je alles in één hand. Dat werkt veel plezieriger en is ook beter voor het milieu. Dit laatste is voor Heijmans Infra een belangrijke voorwaarde bij vervanging of aanschaf van groot materieel én voor klein handgereedschap. Deze producten van Mastermate dragen bij aan de strategie van Heijmans Infra waarin we de makers zijn van een gezonde leefomgeving.”


Gebruiksgemak op afgelegen locaties

Veiligheid, gebruiksgemak en bedrijfszekerheid zijn andere redenen waarom Heijmans Infra de omslag naar elektrisch handgereedschap maakt. Eelco: “Vooral in het werk dat wij doen, op afgelegen locaties waar we niet altijd zomaar even een haspel kunnen uitrollen. Dit werkt toch een stuk plezieriger kan ik je melden. Bovendien, hiermee motiveren wij de collega’s en dat vind ik wel zo belangrijk. Dan hebben ze meer plezier in hun werk. Vaak hebben wij er geen weet van dat een bepaald apparaat bestaat. Zoals een koffiezetapparaat op accu of een Makita-kruiwagen met tilondersteuning. Dan is het fijn dat er een partij is die met je meedenkt en suggesties geeft. Dat doet Mastermate erg goed.”

Ook interessant


Onze klanten belonen ons met een 8,6
1924 beoordelingen