Over Mastermate

Arbeidsbeperkte werknemers en mensen met een afstand tot arbeidsmarkt een kans geven

Arbeidsbeperkte werknemers en mensen met een afstand tot arbeidsmarkt een kans geven

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid presenteerde de digitale calculator voor werkgevers die arbeidsbeperkte werknemers of mensen met afstand tot de arbeidsmarkt in dienst willen nemen.

SZW digitale calculator Regilio (l) en Ewald Zwager (r) van Mastermate in Beverwijk

Deze teksten verschenen op 15 mei 2017 op de LinkedInpagina en de Facebookpagina van het ministerie van SZW


Bij de lancering van die calculator werd Mastermate Beverwijk op Facebook en LinkedIn als voorbeeld genoemd.


Regilio (l) werkt sinds twee jaar bij Mastermate Beverwijk, een technische groothandel voor de bouw. Zo goed als het kan doet hij, ondanks zijn lichamelijke beperking, magazijnwerk. “Als ik aankom haal ik eerst thee voor mijn collega’s. Daarna ga ik aan het werk. Ik doe de zendingen naar de klanten, bel leveranciers na en pak dingen op waar andere collega’s niet aan toekomen. Vaak steek ik mijn hand op en zeg ik: ‘ik doe het!’ ”.


Op LinkedIn zegt Ewald Zwager (r) hierover: “Op enig moment wilden we gaan werken met mensen met een arbeidsbeperking. Onze magazijnchef heeft een zoon met beperking, dus hij was supergemotiveerd om mensen met een beperking een kans te geven. We zijn gewoon begonnen en bekijken wat deze mensen wel en niet kunnen. Nu hebben we drie mensen met een beperking in dienst, onder wie Regilio hier. Een kanjer!”


Nominatie IJmond Werkt! Award 2017

Mastermate Beverwijk is één van de drie genomineerden voor de IJmond Werkt! Award 2017. De jury nomineert Mastermate Beverwijk omdat zij vooral kijken naar wat iemand wel kan en niet naar wat iemand niet kan. Hierdoor is men in staat een positieve werksfeer te creëren. De andere genomineerde bedrijven zijn Tata Steel en Tiebies Landbouwmechanisatie. Op 17 november 2017 kiest het publiek de winnaar.

Onze klanten belonen ons met een 8,6
1636 beoordelingen
  • Het juiste advies voor u
  • Meer grip op uw bouwproces
  • Snel aan de slag!