Vaknieuws

Klimmateriaal en valbeveiliging: denk aan de jaarlijkse keuring

Klimmateriaal en valbeveiliging: denk aan de jaarlijkse keuring

Ga je werken op hoogte? Dan is goed klimmateriaal en valbeveiliging van levensbelang. Mastermate adviseert je hierover. Ook het onderhoud van klimmateriaal en valbeveiliging verzorgen we voor je.

27% van de ongelukken in de bouw wordt veroorzaakt door een val van hoogte. Dus een klus op hoogte doe je niet “even snel tussendoor”. Veilig werken doe je met goede klimmaterialen en valbeveiliging. De keuze voor klimmateriaal is afhankelijk van de situatie waar je mee te maken hebt bij het uitvoeren van je werk.


Mastermate keurt valbeveiliging, steigers en klimmaterialen

Laat je adviseren over de keuze van ladders, steigers, veiligheidsharnas en toebehoren. Dit kan bij Mastermate! Wij helpen je aan de juiste keuze. Oók regelen we het keuren van klimmaterieel. Dit moet je jaarlijks laten doen. Dit hoef jij niet te onthouden. Je krijgt van ons 2 weken voor de jaarlijkse keuring een herinnering.


Goed onderhoud van klimmaterialen

We nemen de valbeveiliging in, vervangen kapotte onderdelen én checken of de materialen voldoen aan de actuele regels. Zo is je klimmateriaal in goede conditie en jij gaat met een zeker gevoel aan de slag! Het onderhoud van valbeveiliging, steigers en klimmaterialen is belangrijk. Want het gaat om je veiligheid of die van je collega’s. Maar je moet al aan zoveel dingen denken! Kom maar op met jouw klimmaterieel. Die zorg neemt Mastermate graag van je over.

Het onderhoud van valbeveiliging, steigers en klimmaterialen is belangrijk. Mastermate verzorgt het onderhoud van valbeveiliging, steigers en klimmaterialen.


PBM en valbeveiliging keuren

Alle persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) moeten jaarlijks worden geïnspecteerd en gekeurd. Ook deze inspecties voeren we graag voor je uit. Als je je valbeveiliging door Mastermate laat inspecteren en keuren, profiteer je van de volgende voordelen:

  • De keuring vindt binnen 5 werkdagen plaats.
  • Je kunt nagenoeg alle merken PBM door Mastermate laten keuren.
  • Directe vervanging van afgekeurde onderdelen is mogelijk.
  • Je ontvangt een certificaat waarin staat dat de valbeveiliging aan alle eisen en normen voldoet.

Ook interessant


Onze klanten belonen ons met een 8,6
2019 beoordelingen