Over Mastermate

Mastermate tweede bij verkiezing Maatschappelijk Ondernemer Jongeren in de Lift

Mastermate tweede bij verkiezing Maatschappelijk Ondernemer Jongeren in de Lift

Het distributiecentrum van Mastermate in Zoetermeer is tweede geworden bij de verkiezing van de Maatschappelijk Ondernemer van het Jaar 2016 in Den Haag.

Deze verkiezing werd op 17 november georganiseerd door netwerkorganisatie Jongeren in de Lift. Dit is een lokaal initiatief om werkzoekende jongeren in contact te brengen met werkgevers.


Op 17 november vierde Jongeren in de Lift zijn tweede verjaardag. Tijdens deze bijeenkomst bedankte de wethouder van Sociale zaken in Den Haag de deelnemers. Ook werd de Maatschappelijk Ondernemer van het Jaar 2016 gekozen. Die uitverkiezing ging naar incasso- en gerechtsdeurwaarderskantoor Flanderijn. We feliciteren Flanderijn van harte met die titel.


Nominatie van Mastermate 

Zelf zijn we trots op het behalen van de tweede plek. Maar wat vooral telt, is wat we als Mastermate kunnen doen om het perspectief van jongeren te vergroten. BBL-leerling Olav Luberti werkt via Jongeren in de Lift in het distributiecentrum van Mastermate. Hij zegt over de nominatie van Mastermate: ‘Het is erg leuk om bij Mastermate te werken. Mastermate helpt goed bij opdrachten die ik voor school moet doen. Ze komen regelmatig naar me toe of ik nog vragen heb. En hoe het met mijn opdrachten gaat. Inmiddels werken er 5 jongeren bij Mastermate via Jongeren in de Lift. Dit gun ik iedereen.’


Mastermate helpt jongeren

Jongeren in de Lift is een initiatief van MKB Den Haag, het Werkgeversservicepunt en het project De Toekomst Den Haag. De netwerkbijeenkomsten van Jongeren in de Lift zijn bedoeld om jongeren met een achterstand tot de arbeidsmarkt in contact te brengen met bedrijfsnetwerken en zo hun baankansen actief te vergroten. Mastermate is vanaf het begin betrokken bij dit initiatief. Mastermate helpt jongeren met een baan en bij het afronden van hun opleiding.

Onze klanten belonen ons met een 8,6
1638 beoordelingen
  • Het juiste advies voor u
  • Meer grip op uw bouwproces
  • Snel aan de slag!