PowerMix biedt de zekerheid van goed elektrisch gereedschap

PowerMix biedt de zekerheid van goed elektrisch gereedschap

Als elektrisch gereedschap kapot gaat, is dat altijd gedoe. Je moet een nieuwe halen, het werk moet wachten en dat kost geld. Hier heeft Mastermate een oplossing voor: PowerMix!

Mastermate geeft je met PowerMix elektrisch gereedschap ín handen en neemt jouw zorgen uít handen. Bart de Blois, verkoopleider bij Mastermate vertelt over deze nieuwe service: “PowerMix biedt de zekerheid van goed elektrisch gereedschap.”


Elektrisch gereedschap kopen of leasen

PowerMix is een oplossing voor een uitdaging van veel zzp’ers en kleine aannemers: investeren in elektrisch gereedschap en onderhoud. Bart: “Denk aan startende zzp’ers in de bouw. Die moeten veel investeren om hun zaak op te zetten. Waar ze niet veel geld aan willen uitgeven, is nieuw elektrisch gereedschap. Voor zzp’ers die tegen dit probleem aanlopen, is PowerMix Lease ideaal, omdat er geen startinvestering is. Is dit financieel wel mogelijk, maar wil je niet voor verrassingen komen te staan? Dan is PowerMix Koop de beste keuze.”


Vervangende machine bij diefstal

Voor elke zzp’er en kleine aannemer in de bouw heeft PowerMix één groot voordeel, vertelt Bart enthousiast: “Continuïteit van het werk. Maak je gebruik van PowerMix, dan staat bij diefstal of defect direct een vervangende machine voor je klaar. Zodat je snel aan de slag kunt. Vaak weet je wel wanneer een machine dreigt stuk te gaan, dus kun je de vervangende machine laten klaarzetten. Je kunt altijd snel door met je klus of project.”


Risico's elektrisch gereedschap afdekken

“Ook biedt PowerMix de zekerheid van goed elektrisch gereedschap,” gaat Bart verder. “Als vakman heb je al veel risico’s en onzekerheden in je werk. Mastermate dekt de risico’s die komen kijken bij elektrisch gereedschap af. Via PowerMix geven we je elektrisch gereedschap in handen en nemen we je zorgen uit handen. Geen gedoe, geen financiële verrassingen. Kies je voor PowerMix Lease, dan hoef je bij de start van de looptijd geen eenmalige borg te betalen. Voor een vast bedrag per maand heb je een compleet machinepark voor je bedrijfswagen.”

Ook interessant


Onze klanten belonen ons met een 8,7
329 beoordelingen
  • Het juiste advies voor mij
  • Meer grip op uw bouwproces
  • Snel aan de slag!