Over Mastermate

Start een videogesprek voor direct persoonlijk advies

Start een videogesprek voor direct persoonlijk advies

Wilt u persoonlijk advies over verankeren, luchtdicht bouwen, waterkering of brandwerend afdichten? Start een videogesprek met Mastermate. Wij vinden voor u een oplossing!

Heeft u een vraag over een uitdaging in het ruwbouwproces en wilt u persoonlijk advies van een specialist? Start dan een videogesprek met Mastermate! Wij denken met u mee.

 

Start een videogesprek vanaf uw bouwlocatie

Voor een persoonlijk gesprek met een adviseur hoeft u uw werkplek niet meer af. In de bouwkeet, op de bouwlocatie of op uw kantoor: waar u ook bent, u kunt uw vragen direct aan ons stellen in onze videochat.

 

Over welke onderwerpen kunt u advies krijgen in een videogesprek?

Een videogesprek is hetzelfde als een gewoon gesprek met een commercieel adviseur of specialist, alleen dan via video. U kunt dezelfde onderwerpen bespreken als bij een ‘echte’ afspraak. Onze ruwbouwspecialisten geven u advies over:

 

Hoe start u een videogesprek met Mastermate?

  1. Ga naar de startpagina voor videochats.
  2. Klik op de specialist die u een vraag wilt stellen.
  3. U krijgt een melding dat de videoverbinding wordt gestart.
  4. Klik op Accepteren en begin het gesprek!

Start een videogesprek voor direct persoonlijk advies In de bouwkeet, op de bouwlocatie of op uw kantoor: waar u ook bent, u kunt uw vragen direct aan ons stellen in onze videochat.

Wanneer kunt u een videogesprek starten?

Op werkdagen kunt u tijdens kantooruren een videogesprek starten met onze adviseurs. Zij geven u direct advies over uw situatie. Voor complexere bouwproblemen plannen ze een vervolgafspraak in. Wij denken met u mee en vinden voor u een oplossing!

 

Wat heeft u nodig om een videogesprek te starten?

U heeft een computer, tablet of smartphone met internetverbinding nodig voor een videogesprek met onze specialisten. Controleer vooraf of de camera en de microfoon van uw apparaat goed werken.

Ook interessant


Onze klanten belonen ons met een 8,6
2019 beoordelingen