Eenvoudig toegangsbeheer voor mkb en huizenbezitter

Eenvoudig toegangsbeheer voor mkb en huizenbezitter

Specialist Hans Swikker vertelt in dit blog over elektronische toegangssystemen voor het mkb en de particuliere huizenbezitter. Smart, op maat én betaalbaar!

Het komt regelmatig voor bij kleine bedrijven: werknemers raken de sleutel van het bedrijfspand kwijt. Het zal net u of één van uw werknemers overkomen: de sleutelbos is kwijt en komt niet meer boven water. Wat nu?


Sleutels kwijt

Dit is een goede klant van mij enkele jaren terug overkomen. Hij moest alle cilinders in zijn bedrijfspand vervangen. Wat was het fijn geweest als alleen de betreffende cilinder vervangen had hoeven worden. Dit is helaas niet mogelijk met een standaard cilinder. Hij had toen voor elektronische cilinders en sleutels/tags kunnen kiezen. Maar dat was voor hem geen optie bij het betrekken van zijn bedrijfspand. Het was gewoon te duur!


Oplossing voor het mkb?

Het zijn vaak de grote bedrijven met veel werknemers die zich een elektronisch toegangssysteem kunnen veroorloven. Sleutelverlies kan dan eenvoudig worden opgelost door de digitale sleutel uit het systeem te verwijderen. Voor het mkb en de particuliere huisbezitter is dit vaak niet betaalbaar. Vanuit deze hoek komt dan ook regelmatig de vraag: ‘Is het mogelijk om een elektrische toegangsoplossing te ontwikkelen die betaalbaar is?’


Toegangsbeheer met smartphone

De vakhandel is met de fabrikanten om tafel gegaan om producten door te ontwikkelen en te kijken naar de prijs van systemen. De komst van smartphones biedt de mogelijkheid om toegangssystemen aan een app op de telefoon te koppelen. En dat is gelukt! Voor het mkb en ook particulieren zijn mogelijkheden om cilinders en sleutels te beheren met een smartphone. Wie, waar, hoe laat ergens binnen is geweest: u kunt het allemaal volgen in een app. Ook kan de beheerder iemand op afstand autoriseren om toegang te krijgen tot een ruimte. Kortom, heel veel mogelijkheden. En nog mooier: dit systeem is zeer betaalbaar!


Regel toegangsbeheer op uw manier

Toegangsbeheer is voor het mkb en consumenten goed zelf te regelen. Of het nu gaat om een Android-toestel of een IOS-uitvoering, voor beide systemen zijn er nu veel mogelijkheden. Die nog eens betaalbaar zijn ook! Een kaart, sleutel of tag: hoe je een deur ook van het slot haalt, elke fabrikant heeft nu producten in haar assortiment die de behoefte van het mkb of particulieren kan invullen. 


Welke oplossing lost uw probleem op?

Het is mooi dat er veel aanbieders zijn. Maar dat maakt het wel lastig kiezen. Welk systeem is de oplossing op maat van uw probleem? Waar is de prijs-kwaliteitverhouding het beste? Hoe werkt het precies? U kunt altijd bij één van onze Building Control Centers langskomen voor advies. Wij hebben de producten liggen. U kunt meteen zien hoe het werkt.


En mijn klant? Hij heeft inmiddels drie elektronische cilinders aangeschaft. Die beheert hij via een app op zijn telefoon. En hij wil nooit meer iets anders.

Onze klanten belonen ons met een 8,6
1833 beoordelingen