Dit zeggen onze klanten

Modern toegangsysteem voor het Leger des Heils

Modern toegangsysteem voor het Leger des Heils

Net als bij veel organisaties liep ook het Leger des Heils vast met het traditionele sleutelsysteem.

Flexibel toegangsysteem in de praktijk

Er is bewust gekozen voor het vervangen van de mechanische cilinders naar de elektronische variant. Een flexibel systeem wat bij iedere verandering moeiteloos meegaat. Daarbij waren veiligheid en het comfort van de bewoners en personeel minstens zo belangrijk.


Elke organisatie zijn eigen verhaal over veiligheid

Een elektronisch sluitplan in combinatie met toegangscontrole. Soms meerdere gebouwen met diverse sluitsystemen met elkaar verbonden. Uit afzonderlijke oplossingen is een transparant systeem wenselijk. De hoofdsleutel gaat bijvoorbeeld verloren, en het bedrijf kan geen weken wachten op een nieuw sluitsysteem. Zomaar een paar voorbeeldsituaties uit de praktijk, waarvoor een perfecte oplossing bestaat.


Terugverdienperiode transparant

De investering van een conventioneel sluitsysteem valt eenvoudig te berekenen; slijtage, dure reserve onderdelen, bijmaken van reservesleutels en cilinders. Bijkomende kosten voor planning, beheer en administratie. Met Building Control valt deze berekening in uw voordeel uit. Door lage exploitatiekosten en de flinke besparing bij planning, beheer en administratie loont de investering in een elektronische sluitsysteem. De ervaring uit een groot aantal projecten toont aan dat de terugverdientijd binnen 3 jaar goed te realiseren valt.

Onze klanten belonen ons met een 8,6
1638 beoordelingen
  • Het juiste advies voor u
  • Meer grip op uw bouwproces
  • Snel aan de slag!