Over Mastermate

Mastermate opent in 2017 twee nieuwe vestigingen

Mastermate opent in 2017 twee nieuwe vestigingen

Mastermate opent in 2017 nieuwe vestigingen in Hoofddorp en De Goorn.

Met deze vestigingen wil Mastermate vakmensen in Noord-Holland beter en sneller voorzien van gereedschappen, ijzerwaren en hang- en sluitwerk. In zowel Hoofddorp (gemeente Haarlemmermeer) als in De Goorn (gemeente Koggenland) zijn nauwelijks technische groothandels of ijzerwarenhandels.


Hoofddorp: vestiging op bedrijventerrein Noord

De vestiging in Hoofddorp komt op bedrijventerrein Noord. Het gaat om een bedrijfshal aan de Graftermeerstraat 26b. Het is de bedoeling dat deze vestiging voor de bouwvak zijn deuren opent. Harry Oudshoorn, directeur van de Mastermate TR Groep: “De vestiging krijgt een uitgebreide winkelvoorraad, waarin ook ons industrie-assortiment met onder andere lagers, v-snaren en loctite is opgenomen. We willen niet dat klanten misgrijpen. Daarom zijn we breed gesorteerd met veel voorraad. Van zzp’ers en aannemers die ook onze winkels in Katwijk en Hillegom bezoeken, weten we dat zij dat erg waarderen.”


Nieuwe vestiging De Goorn

Mastermate Divema bereidt de opening voor van een nieuwe vestiging in De Goorn. Verkoopleider Ruud Bot in de Mastermail maart-april 2017 over deze nieuwe vestiging: “Wil je als aannemer in Koggenland ‘even’ ijzerwaren en gereedschappen halen, dan lukt dat niet. Voor de dichtstbijzijnde groothandel moet je naar Alkmaar, Hoorn of Heerhugowaard. Dat staat gelijk aan een ritje van minimaal een uur. De winkel in De Goorn biedt vakmannen en aannemers tijdwinst en gemak op de klus.”

Ook interessant


Onze klanten belonen ons met een 8,6
1988 beoordelingen