Deuren en kozijnen

Vooruitdenken voor een sluitende deur

Deuren en kozijnen

Het bestellen, leveren en monteren van deuren vraagt grondige kennis. Onze specialisten combineren hun kennis van de deur, het kozijn en hang- en sluitwerk met een vooruitziende blik. Met deze competenties en onze jarenlange praktijkervaring verzorgen ze voor elke situatie een sluitende deur.

We hebben een goede klik met de adviseurs. Ze denken vooruit. Dat doen wij ook.

– Henry Koebrugge


Welke functie heeft de deur? Zit de deur in een brandscheiding? Moet de deur geluidwerend zijn? Wie gaat de deur gebruiken? Zulke vragen stellen onze technisch adviseurs vanaf de ontwerpfase over uw plannen. Ze verdiepen zich in de bouwtekeningen, bestek en de kozijntekeningen. Ze verzorgen in de werkvoorbereiding een deurstaat, compleet met attesten, kozijnmerken en een sluitplan. Daar kunt u op bouwen.


De deur. Op het juiste moment geleverd

Onze specialisten zetten gevraagd en ongevraagd hun specialistische kennis in bij tussentijdse wijzigingen over de deur of het hang- en sluitwerk. Ze denken vooruit. Daardoor kunt u erop vertrouwen dat de bestelde deuren op het juiste moment op de bouw zijn. Niet te laat, maar ook zeker niet te vroeg. U hoeft de deuren alleen nog maar af te (laten) hangen. Met ervaring van de bouwpraktijk ondersteunen onze technisch adviseurs u bij een vlekkeloze afbouw.

Onze klanten belonen ons met een 8,6
1924 beoordelingen