Optimaal welzijn van medewerkers

Een veilige, gezonde en plezierige werkplek

Optimaal welzijn van medewerkers
Mastermate biedt een veilige, gezonde en plezierige werkplek. Ons doel is dat we in 2030 in Nederland bekendstaan als één van de beste, meest betrokken werkgevers. Daarom investeren we in iedere unieke medewerker en geven we iedere collega de ondersteuning die nodig is.

Mastermate zet in op het vergroten van het welzijn, de veiligheid en duurzame inzetbaarheid van haar medewerkers. Wij zien elke unieke medewerker en bij Mastermate is plaats voor elke unieke medewerker. Wij werken met elkaar samen, sluiten niemand uit en zorgen voor elkaar. Zo willen we een van de beste werkgever van Nederland worden. Mastermate streeft naar een hoge werknemerstevredenheid. De ambitie is om ten minste een 8 te scoren op de Employee Net Promoter Score, of in elk geval hoger dan het branchegemiddelde.


Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Mastermate ziet veel waarde in kennisuitbreiding van medewerkers. Hiervoor bieden we ruim honderd verschillende opleidingen aan. Ook vindt Mastermate de mogelijkheden tot loopbaanontwikkeling van belang. Om vraag van Mastermate en wensen van de medewerker optimaal af te stemmen, zijn we steeds met iedere medewerker in gesprek over loopbaanontwikkeling en de opleidingen die hierbij passen.