Kan ik apparatuur laten keuren of repareren?

Antwoord:

Vraag aan uw Mastermate vestiging of contactpersoon om apparatuur te laten keuren of repareren. Onze monteurs staan voor u klaar om onderhoud van machines en apparatuur uit handen te nemen. Met advies en tips over het veilig gebruik en het onderhoud profiteert u maximaal van de levensduur van uw apparatuur. Kijk ook op onze Advies op maat en Oplossings pagina's voor meer informatie.


Keuren van uw arbeidsmiddelen


Volgens het Arbobesluit is het verplicht dat arbeidsmiddelen een inspectie en keuring krijgen. Zo voorkomt u gevaarlijke situaties en/of ongevallen. Ook eventuele geconstateerde defecten kunnen uitval, (dure) reparaties of vervanging van uw arbeidsmiddelen voorkomen.


Mastermate keurt niet alleen elektrisch gereedschap. Ook zwerfkasten, kabels en haspels, ladders, trappen, kamersteigers en steigerdelen, valbeveiliging, BHV verbanddozen en meer kunnen door ons gekeurd en onderhouden worden.


Online Centix platform


Een aantal vestigingen van Mastermate maken gebruik van een online omgeving waar alle keuringen worden ingevoerd voor de klant om in te zien. Via de Mastermate portal van Centix kunt u zelf online zien wat de status van al uw arbeidsmiddelen is.


U ontvangt na de keuringen een eigen login zodat alleen uw arbeidsmiddelen zichtbaar zijn. Er wordt aangegeven of de keuring geldig is, verlopen of binnenkort gekeurd moet worden. Ook kan er een inspectieoverzicht gemaakt worden en een certificaat oproepen/printen van een arbeidsmiddel. Voortaan dus geen dikke ordners vol met certificaten die elk jaar vernieuwd moeten worden, met onze online keuringsportal is alles zonder papierwerk.


Deze regiobedrijven maken gebruik van Centix. Heeft u een login ontvangen? Ga dan naar de relevante pagina voor u:


Onze klanten belonen ons met een 8,6
1963 beoordelingen