Vaknieuws

Werken in de kou: alles in de bus voor de donkere en koude dagen

Werken in de kou: alles in de bus voor de donkere en koude dagen

Buiten is het koud. En jij zit in je bedrijfswagen voor je volgende klus. Hoe wapen je jezelf tegen de winterkou? Download alle tips onderaan deze pagina.

Jij laat je niet verrassen door winterse omstandigheden. Dus draag je goede winterkleding. En heb je goede verlichting bij je, want bijschijnen is soms nodig. Met ook nog een heater en andere benodigdheden tegen sneeuw en ijs ben jij helemaal klaar voor de kou:


Strooizout, sneeuwschuiver en meer

De sneeuw op straat. Een ijslaag op de ruiten van je bedrijfsbus. Een mooi winters plaatje. Maar jij kunt niet snel naar je volgende project. Strooi, schuif, krab en schep en daarna kun je aan de slag!

Strooizout, sneeuwschuiver, ijskrabber, ruitensproeiervloeistof


Bouwlamp en heater

Jij staat op een koude bouwplaats. Hoe maak je het lichter en aangenamer voor jezelf? Door een bouwlamp op de bouw, een heater of een ventilatorkachel in de keet. √Čn een kop erwtensoep. Of zoek de warmte op bij Mastermate.

bouwlampen, elektrische heater, ventilatorkachel


Werkkleding voor de winter

Wil je met winterse temperaturen je werk doen, kleed je dan goed aan! Met een jas, muts, werksokken, thermoshirt, werklaarzen en handschoenen ben je klaar voor de winterkou op de klus.

thermomuts, winterjas, winterhandschoenen, werksokken, werklaars

Ook interessant


Onze klanten belonen ons met een 8,6
1757 beoordelingen
  • Het juiste advies voor u
  • Meer grip op uw bouwproces
  • Snel aan de slag!