Dit zeggen onze klanten

Wouter is een actieve gebruiker van de Mastermate webshop

Wouter is een actieve gebruiker van de Mastermate webshop

Steeds meer klanten van Mastermate gebruiken de webshop of BestelApp. Eén van die gebruikers van de webshop is Wouter van der Lugt, allround monteur bij Energy Guards uit Den Haag.

Wouter van der Lugt is allround monteur en verantwoordelijk voor de afdeling installatie bij Energy Guards. Energy Guards is sinds 2015 actief en gespecialiseerd in het verduurzamen van woningen van A tot Z. “Wij onderscheiden ons door het aanbieden van een totaalconcept aan verduurzamings-maatregelen tot en met het aanvragen van mogelijke subsidies. Om onze projecten te realiseren bestellen wij onze benodigdheden via de Mastermate webshop of BestelApp!”


Hoe lang gebruik je de Webshop of BestelApp al?

“Sinds een halfjaar maak ik gebruik van de webshop. Deze gebruik ik dan met name na werktijd, wanneer de vestiging al gesloten is. Normaal vind ik het fijn en vooral gezellig om even langs te gaan in de vestiging om daar mijn spullen te bestellen of mee te nemen. Toch is het wel handig wanneer ik na werktijd digitaal nog even mijn voorraad voor de volgende dag kan aanvullen.”

Wouter gebruikt de Mastermate webshop Wouter: "De producten die ik via de shop bestel zijn vaak de wat kleinere productgroepen als zaagjes, kit en klein isolatiemateriaal. Machines en groot materiaal bestel ik op de vestiging.”

Welke functie gebruik je het meest binnen de shop en wat bestel je veelal?

“Eigenlijk enkel en alleen de zoekfunctie om zo gemakkelijk en snel bij mijn producten te komen en deze in het winkelmandje te plaatsen. De producten die ik via de shop bestel zijn vaak de wat kleinere productgroepen als zaagjes, kit en klein isolatiemateriaal. Vaak als ik het dan bestel, pik ik het de dag erna op bij de vestiging Scheveningen. Wij zijn aan de overzijde van het water gevestigd. Lekker makkelijk! Machines en groot materiaal bestel ik nog gewoon op de vestiging.”


Wat vind je fijn aan werken met de webshop?

“Het is meer een stukje extra gemak, want ik kom bij voorkeur gewoon gezellig even langs in de vestiging. Even een bakkie doen – mag gelukkig weer rond de koffietafel – en vragen om advies om het vervolgens direct in te laden: dat is voor mij nog steeds de meest ideale manier van werken. Wat ik wel fijn vind, is dat de besteltijden verruimd zijn. Hierdoor kun je nog tot 20.00 uur bestellen en kun je dat de volgende dag oppikken of laten bezorgen.”

Ook interessant


Onze klanten belonen ons met een 8,6
1924 beoordelingen