Vaknieuws

Gehoorbescherming: standaard of op maat voor de vakman

Gehoorbescherming: standaard of op maat voor de vakman

Mastermate is een nieuwe samenwerking aangegaan met oordoppenfabrikant Comfoor. Dit doen we voor jou: we maken de gehoorbescherming op maat bereikbaar voor de zzp’er en kleine aannemer!

PLUGGERZ

Gehooraandoeningen zijn in de bouw beroepsziekte nummer één. Goede bescherming is dus essentieel! Comfoor levert oordoppen van het merk Pluggerz: standaard en op maat, voor op het werk of thuis. Laat je oordoppen voor bouwwerkzaamheden aanmeten of schaf direct universele oordoppen aan voor jouw concert- of festivalbezoek of motorritjes.


IN DE BUURT

Jouw Pluggerz-oordoppen vraag je gemakkelijk aan bij jouw Mastermate-vestiging. Als vakman krijg je een voucher. Hiermee kun je de otoplastieken laten aanmeten bij een Beter Horen-vestiging bij jou in de buurt. De levertijd van de oordoppen is drie weken. Voor grotere bedrijven geldt dat Mastermate of Comfoor de oordoppen voor je aanmeet.


Bekijk de universele Pluggerz in onze webshop.


GEHOORBESCHERMING VOOR DE VAKMAN

Voor zzp´ers en kleine aannemers was er tot nu toe geen makkelijk bereikbare oplossing voor gehoorbescherming. Zij moeten hun gehoorbescherming zelf regelen en hebben te maken met lange levertijden. Door de nieuwe samenwerking met oordoppenfabrikant Comfoor, hebben we hier nu een oplossing voor: de Pluggerz.


Nieuwe samenwerking otoplastieken

Eén van de soorten gehoorbescherming in het assortiment van Mastermate zijn otoplastieken. Dit zijn op maat gemaakte oordoppen. Het ingegoten ventiel wordt hierbij afgestemd op het geluid op de werkplek en is zo vormgegeven dat stemgeluid wordt doorgelaten. Omdat er een afdruk is gemaakt van de gehoorgang en de gehoorschelp, is optimaal draagcomfort gegarandeerd. Voor de beste otoplastieken en service is Mastermate een nieuwe samenwerking aangegaan met fabrikant Comfoor/Pluggerz. 


KORTE LEVERTIJD OORDOPPEN VOOR ZZP'ER

De samenwerking met Comfoor heeft grote voordelen. Comfoor heeft een snelle levertijd van 3 weken. Bij andere leveranciers is dit vaak 12 weken. Daarnaast kunnen we met deze samenwerking de zzp’er in de bouw en de kleine aannemers (met maximaal 5 werknemers) beter helpen aan gehoorbescherming. Mastermate regelt de administratieve kant, de vakman krijgt een voucher. Met die voucher kan hij direct bij een lokale vestiging van Beter Horen zijn oordoppen laten aanmeten. Mastermate heeft gehoorbescherming op maat direct beschikbaar gemaakt voor de vakman.


Hoe bestel je Comfoor/Pluggerz oordoppen als zzp’er of kleine aannemer? 

Het bestellen Pluggerz oordoppen van Comfoor is simpel. De vakman kan zijn aanvraag aan de balie van een Mastermate-vestiging doen. Onze commercieel medewerker noteert in een contactformulier de wensen voor materiaal en filter. We sturen deze informatie samen met de contactgegevens van de vakman naar Comfoor/Pluggerz. De vakman ontvangt vervolgens twee vouchers via de mail: één voor het aanmeten van de oordoppen bij een lokale Beter Horen-vestiging en één voor het afhalen en controleren bij diezelfde vestiging. Mastermate ontvangt de factuur op naam.


Hoe bestel je Comfoor/Pluggerz oordoppen als (middel)groot bedrijf? 

Ook voor middelgrote en grote bedrijven is het bestellen van de nieuwe oordoppen makkelijk. Bij bedrijven van 5 tot 35 medewerkers meet Mastermate de otoplastieken zelf aan. Dit doen de specialisten veilig werken. Bedrijven met meer dan 35 medewerkers komen na hun aanvraag direct in contact met Comfoor om de otoplastieken aan te meten. Korte lijnen en snelle levertijden maken dat medewerkers snel veilig aan de slag kunnen.


Verkoopt Mastermate oordoppen voor festivals, concerten of voor op de motor? 

Je koopt bij Mastermate óók gehoorbescherming voor festival, concert of voor op de motor! Door de samenwerking met Comfoor hebben we nu ook oordoppen voor concertbezoekers, festivalgangers en motorrijders in assortiment. We krijgen bij het aanmeten van otoplastieken steeds vaker de vraag van jongere vakmensen of Mastermate ook gehoorbescherming heeft voor festivals en concerten. Naast een universele oordop voor bouw bestel je jouw gehoorbescherming voor een concert of festival gemakkelijk in onze webshop. Voor jezelf óf voor je zoon of dochter die naar een festival of concert gaat. Ben je een vakman die graag op de motor rijdt? Ook gehoorbescherming voor de motorrijder vind je bij Mastermate.

Ook interessant


Onze klanten belonen ons met een 8,6
2007 beoordelingen