Over Mastermate

Mastermate neemt centraal distributiecentrum in gebruik

Mastermate neemt centraal distributiecentrum in gebruik

Per 1 april 2017 neemt Mastermate het centrale distributiecentrum in Zoetermeer landelijk in gebruik.

De komst van dit distributiecentrum stelt ons in staat om beter in te spelen op de wensen van onze klanten en de behoeften van partijen in de bouwbranche. Voor u als klant heeft de ingebruikname deze voordelen:


  • De grote, brede voorraad is onze garantie dat we meer producten de volgende dag kunnen leveren 
  • Door een betere beschikbaarheid van producten bieden we meer zekerheid dat u de bestelde product ontvangt op het juiste moment 
  • Meer mogelijkheden om buiten de openingstijden van uw vestiging producten te bestellen. We werken er naartoe dat een bestelling die vóór 20.00 uur wordt geplaatst, de volgende dag op locatie wordt afgeleverd.


Gefaseerde aansluiting van vestigingen

Vanaf 2018 worden alle vestigingen van Mastermate vanuit het landelijke distributiecentrum bevoorraad. Dan worden ook alle bestellingen van onze klanten hier verwerkt. De vestigingen van Mastermate worden gefaseerd aangesloten. Dit geldt al voor alle Mastermate-vestigingen in de regio west. Voor het eind van 2017 gaat de bevoorrading van de vestigingen in noordoost- en midden-Nederland over op het distributiecentrum. In 2018 volgen de vestigingen in de regio’s zuid en noord-west.


Product nodig? Bezoek uw vestiging

Heeft u snel een product nodig? Daarvoor kunt u altijd terecht in één van onze vestigingen. Ook voor spoedbestellingen en afhaalorders kunt u in veel gevallen vertrouwen op de voorraad in de vestigingen. Is een product toch niet voorradig? Via ons netwerk van regionale ‘hubs’ zorgen we ervoor dat u zo snel mogelijk over het gewenste product kunt beschikken.


Heeft u vragen over de aansluiting van uw vestiging op het distributiecentrum of over het bestellen van producten, neem dan contact op met de vaste contactpersoon van uw vestiging.

Ook interessant


Onze klanten belonen ons met een 8,6
1636 beoordelingen
  • Het juiste advies voor u
  • Meer grip op uw bouwproces
  • Snel aan de slag!