Vaknieuws

Een waterdichte oplossing met PANDSER FAST FLASH.

Een waterdichte oplossing met PANDSER FAST FLASH.

Met de loodvervanger Pandser Fast Flash verzorgt u makkelijk, snel en in één keer een waterdichte oplossing. Ideaal voor waterkering bij schoorstenen, spouwmuur en bij dakkapellen.

Oude loodvervangers: gapende opening bij aansluitingen 

De Pandser Fast Flash is een tweede generatie loodvervanger. Het materiaal heeft geen geheugen. En dat is het voordeel ten opzichte van ‘oudere’ loodvervangers. Omdat daar geheugen in zit, willen die na installatie vaak terug naar hun oude vorm. Het gevolg: je ziet na verloop van tijd ‘gapende’ openingen tussen aansluitingen. Bijvoorbeeld tussen dakpannen en loodvervangers. 


De Pandser Fast Flash zorgt voor een duurzame waterdichte oplossing Met de Pandser Fast Flash verzorgt u makkelijk, snel en in één keer een waterdichte oplossing voor waterkering bij schoorstenen, spouwmuur en bij dakkapellen.


Zelfklevende loodvervanger

De Pandser Fast Flash zorgt voor een duurzame waterdichte oplossing. Het behoudt na verwerking zijn vorm en is zelfklevend over het hele vlak. Deze loodvervanger verkleeft goed aan steen, dakpan, hout, PVC en ijzer. Zou je na een aantal uren of een dag de loodvervanger loshalen, dan zie je een lijmlaag aan de ondergrond zitten. De Pandser zoekt zelf een verbinding met elke ondergrond. Dit is één van de voordelen van de Pandser Fast Flash. Er is geen sealer, klemmen of dubbelzijdig tape nodig om hem op zijn plek te houden. 


Pandser Fash Flash Pandser Fast Flash is een gebruiksvriendelijke loodvervanger. Je kunt Pandser Fast Flash met de hand in de goede positie brengen.


Gebruiksvriendelijke loodvervanger

De Pandser Fast Flash is soepel. Dit komt door het strekmetaal in deze loodvervanger. Hierdoor kan de Pandser Fast Flash worden opgerekt: ongeveer 40% in de breedte en 10% in de lengte. Dit maakt het een gebruiksvriendelijke loodvervanger. Ideaal bij het overbruggen van een hoogteverschil. Na het verwerken wordt de loodvervanger stugger. Dit betekent dan ook dat deze niet meer naar de oorspronkelijke vorm terug gaat. Dit heeft te maken met de speciale structuur van het strekmetaal.


Loodvervanger met de hand verwerken

De Pandser Fash Flash is gemakkelijk te verwerken. Aan de achterzijde zit een folie die je eerst moet verwijderen. Hier zitten ook 2 perforatieranden in zodat je de hele folie er niet in één keer af hoeft te halen. Aan de voorkant zit een beschermfolie. Die folie verwijder je vlak voor/na de verwerking. Droog en stofvrij aanbrengen geeft het maximale resultaat. Je kunt Pandser Fast Flash met de hand in de goede positie brengen. Er is een loodklopper (gevuld met zand) beschikbaar. De loodklopper kan gebruikt worden om het materiaal licht aan te kloppen. 


De Pandser Fast Flash is bij Mastermate verkrijgbaar in 4 kleuren: antraciet, zwart, steenrood en grijs. Leverbaar op rollen van 5 meter in de breedtes 28, 37, 56 en 112 cm. De kleuren steenrood en grijs en de maat 112 cm is op aanvraag leverbaar.

Ook interessant


Onze klanten belonen ons met een 8,6
2019 beoordelingen