Artikel

Mastermate opent nieuwe vestigingen in Bergambacht en Ede

Mastermate opent nieuwe vestigingen in Bergambacht en Ede

Mastermate opent in september 2020 twee nieuwe vestigingen. Eén in Bergambacht en één in Ede. Verkoopleider Bart de Blois en operationeel manager Berto Vos vertellen over deze nieuwe vestigingen.

Met de vestigingen in Bergambacht en Ede verbetert Mastermate de dienstverlening aan bouwbedrijven en woningcorporaties in de Krimpenerwaard en de westelijke Veluwe. Ons assortiment, advies en oplossingen zijn toegankelijker voor bouwende partijen in die regio’s.


Technische groothandel in de buurt

Bouwbedrijven, woningcorporaties en vakmensen in de regio Krimpenerwaard en de Veluwe kunnen straks gemakkelijker ijzerwaren, gereedschappen, hang- en sluitwerk en bouwgerelateerde materialen halen. Hier is behoefte aan, vertelt verkoopleider Bart de Blois. Hij coördineert de opening van de vestiging in Bergambacht. Bart: “De Krimpenerwaard staat bekend om de goede bouwbedrijven die er gevestigd zijn. De afstand en reistijd die de bouwbedrijven daar hebben om ‘even’ iets te halen, is groot. We merken dat zij een afhaallocatie in de buurt willen.”

Mastermate Bergambacht Smederijstraat 6 in Bergambacht Mastermate Bergambacht komt aan de Smederijstraat 6 in Bergambacht. De voorbereiding zijn in volle gang.

“Met een vestiging in Ede kunnen we bouwbedrijven in een gebied van de Utrechtse Heuvelrug tot Amersfoort beter bedienen,” vertelt operationeel manager Berto Vos. Hij coördineert de opening van Mastermate Ede. Ook is Ede een mooie schakel tussen het oosten en westen van Nederland. Berto: “Vakmensen die via het midden van het land op weg gaan naar hun bouwproject, kunnen in Ede makkelijk hun materialen afhalen. Onze vestiging is via de A12 en A30 prima bereikbaar. Lukt het niet om zelf materialen af te halen, dan bezorgen we benodigde materialen op locatie.”

Mastermate Ede Nu is dit bedrijfspand aan de Frankeneng in Ede nog leeg. Medio september 2020 opent Mastermate Ede zijn deuren en zijn ons assortiment, ons advies en onze oplossingen hier verkrijgbaar.

Grip op het bouwproces

Ook kunnen bouwende partijen via de nieuwe vestigingen offerteaanvragen doen voor projecten. Onze commercieel adviseurs geven advies over de aanpak van uitdagingen in de ruwbouw, afbouw, toegangsbeheer, vastgoedonderhoud, materieelbeheer en veilig werken. Onze specialisten hebben oplossingen voor complexe bouwvragen van bouwende partijen.

Bart: “We brengen óók het advies naar de bouwbedrijven in de Krimpenerwaard toe en bieden we grip op het ruwbouwproces. Zo nemen onze ruwbouwspecialisten aannemers een deel van de werkvoorbereiding en uitvoering uit handen.” In de westelijke Veluwe is veel bouwactiviteit, onder andere in verbouw en renovatie. Berto: “Onze specialisten vastgoedonderhoud ondersteunen bedrijven die actief zijn in het dagelijks onderhoud en mutatie-onderhoud. Met de BestelApp helpen we onderhoudsmensen aan een busvoorraad op maat. Ook geven we onderhoudsmanagers grip op het proces voor vastgoedonderhoud.”


Vestigingen open in september

Mastermate streeft ernaar om de vestiging in Bergambacht begin september 2020 te openen. Mastermate Bergambacht is gevestigd aan de Smederijstraat 6 in Bergambacht. De verwachting is dat Mastermate Ede op medio september 2020 bouwbedrijven kan ontvangen. Het adres van Mastermate Ede is Frankeneng 102 in Ede.

Onze klanten belonen ons met een 8,8
295 beoordelingen
  • Het juiste advies voor mij
  • Meer grip op uw bouwproces
  • Snel aan de slag!