Over Mastermate

Een dag op pad met Marthijn

Een dag op pad met Marthijn

Marthijn Krom is werkvoorbereider bij Mastermate Beverwijk. Hoe ziet zijn werkdag eruit? Ga op pad met Marthijn.

Marthijn Krom is werkvoorbereider bij Mastermate Beverwijk. Hij neemt aannemers werk en zorgen uit handen in de afbouwfase. “Het coördineren

van deurenprojecten van offerte tot het afhangen, is het mooie van mijn werk bij Mastermate.”


Dit interview verscheen ook in ons relatiemagazine Maximaal.


8.00 uur: koffie!

“De dag begint met koffie in de koffiecorner en een praatje met Manon. Zij is de gastvrouw en receptionist van Mastermate Beverwijk. Gezellig bijpraten.”

Koffiecorner

8.15 uur: planning van projecten en offerteaanvragen

“Drie keer per week bespreken we als team de dagelijkse werkzaamheden en planning. Hans, Frits, René en ik praten over de lopende projecten, offerteaanvragen en uitgewerkte offertes en adviezen. Zo houden we grip op ons werk.”

teamoverleg

10.00 uur: overleg over projecten en de afbouwfase

“Mijn werk bestaat uit het voorbereiden van deurenprojecten voor de afbouwfase. Het begeleiden van projecten van offerte tot het afhangen van de deuren, is het mooie van mijn werk. Vaak spar ik met Hans over doordachte productkeuzes en een goede planning voor de afbouwfase.”

met Hans

13.00 uur: toegangscontrole op de bouw

“Met mijn collega René ga ik naar een aannemer in Amsterdam die een lokaal magazijn van Mastermate op zijn bouwplaats heeft. In de container liggen kramerijen, gereedschappen en PBM. We installeren een elektronische deurkruk met tags. Dit geeft de aannemer overzicht en grip op de toegang tot de materialen.”

ContainerService met toegangscontrole

15.30 uur: deuren inmeten op locatie

“In Amsterdam is een klein project waarvoor ik het leveren en afhangen van de deuren coördineer. Voordat de deuren worden geleverd, doe ik een laatste check op locatie. Dan hangen de deuren er straks netjes in!”

deur inmeten

Onze klanten belonen ons met een 8,6
2019 beoordelingen