Dit zeggen onze klanten

Ruud Walk kiest voor Mastermate: "Ik heb het gevoel dat ik méér ben dan alleen klant."

Ruud Walk is een vakman uit Gemert. Hij komt bijna elke dag bij Mastermate Gemert voor materialen en advies. “Ik zie het als mijn eigen magazijn.”

Ruud Walk is eigenaar van bouwbedrijf Ruud Walk Bouw-Timmerwerken. Hij neemt vooral bouwprojecten aan in de regio oost-Brabant: “Ik werk samen met zzp’ers die voor mij de werkzaamheden uitvoeren. Ik doe de organisatie van het bouwproject, zoals het contact met klanten, overleg met de architect en de inkoop van materialen.”


 

Welke materialen koop jij bij Mastermate?

“Recent hebben wij een eengezinswoning gebouwd in De Mortel, een dorp bij Gemert. Voor dit werk heb ik de bevestigingsmaterialen, afdichtingsmaterialen en EPDM bij Mastermate gehaald. Bij Mastermate Gemert kan ik eigenlijk alle spullen krijgen voor mijn projecten. Ik woon hier om de hoek en Mastermate zie ik als mijn eigen magazijn. Ik heb alles bij de hand.”

 

Aan wie bij Mastermate vraag jij advies?

“De één is gespecialiseerd in machines, de andere in bevestigingsmaterialen. Ron is het uithangbord van de verkoop en heeft overal veel kennis van, net als Mark. Ad weet veel over het hang- en sluitwerk. En als ik advies nodig heb over het verwerken van afdichtingsmaterialen voor luchtdicht bouwen, vraag ik adviseur Hans.”

Ruud Walk en Ron Ruud Walk aan de balie bij Ron in Gemert: "Met Ron, Ad en Mark – de mensen die in de winkel staan – heb ik goed contact. Het voel alsof we goede kennissen zijn en dat vind ik fijn."

 Hoe is jouw band met Mastermate?

“Met Ron, Ad en Mark – de mensen die in de winkel staan – heb ik goed contact. Het voel alsof we goede kennissen zijn en dat vind ik fijn. Ze geven mij het gevoel dat ze niet bezig zijn met verkopen, maar naar me luisteren en me goed advies geven. Ook met de directeuren Bas en Nicole Willemsen heb ik een persoonlijke band. Net als met de vorige eigenaar, Louis Willemsen. Als Bas of Louis langskomen, spreken ze me altijd aan. Ze maken altijd een praatje, ze willen weten hoe het gaat. Ik heb het gevoel dat ik méér ben dan alleen klant.”

 

Waarom is Mastermate belangrijk voor jou?

“Als ik een bijzondere vraag heb, doen ze moeite om die materialen voor mij te regelen. Voor een project had ik bijvoorbeeld extra lange schroeven nodig. Mastermate had dat type niet standaard op voorraad en die hebben ze voor mij besteld. Nu bellen ze mij zelfs op met de vraag hoe het staat met mijn voorraad lange schroeven. Ze denken met mij mee en daar ben ik heel tevreden over.”


Ruud Walk is een vakman uit Gemert. Hij is eigenaar van bouwbedrijf Ruud Walk Bouw-Timmerwerken. Ruud neemt vooral bouwprojecten aan in de regio Oost-Brabant. Hij komt bijna elke dag bij Mastermate Gemert voor materialen en advies.Net als Ruud Walk samenwerken met Mastermate? Leer ons familiebedrijf kennen

Ook interessant


Onze klanten belonen ons met een 8,6
1988 beoordelingen