Vaknieuws

Mastermate vernieuwt assortiment werkkleding

Mastermate vernieuwt assortiment werkkleding

Voor jou heeft Mastermate haar assortiment werkkleding vernieuwd. Hiermee helpen we jou aan de beste keuze in werkkleding, passend bij jou, jouw bedrijf en jouw situatie.

De moderne vakman wil goed voor de dag komen. Dat kan met passende werkkleding. Werkbroeken, shirts en truien moeten niet alleen functioneel zijn. Bedrijfskleding moet óók lekker zitten én passen bij de uitstraling van je bedrijf. 


Met al die wensen en eisen van de vakman hebben we rekening gehouden bij het samenstellen van ons vernieuwde assortiment werkkleding. In onze vernieuwde kledinglijn combineren we functionaliteit en veiligheid met pasvorm, maat en design. Zo helpen we jou aan een compleet kledingpakket op maat.


Werkkleding en PBM van Mastermate Mastermate combineert in haar vernieuwde kledinglijn functionaliteit en veiligheid met pasvorm, maat en design.

Kledingadvies over werkkleding

Ook denken we aan duurzaamheid. Onze belangrijkste merken Mascot en Snickers besteden tijdens de productie veel aandacht aan mens en milieu. De kleding is uitvoerig getest. Het gebruik van stretchmaterialen zorgt voor werkkleding met een goede pasvorm en comfort. Slijtvaste stof zorgt ervoor dat je werkkleding langer mee gaat. Op zoek naar de beste keuze voor jou? Onze specialisten helpen jou met een passend kledingadvies, afgestemd op jou, je bedrijf en je wensen.

Werkkleding, bedrijfskleding van Snickers Mastermate denkt aan de duurzaamheid van werkkleding. Onze belangrijkste merken Mascot en Snickers besteden tijdens de productie veel aandacht aan mens en milieu.


Werkkleding bestellen

Eerst houden we een passessie met jou en je collega’s en adviseren je over goede kleding. Vervolgens maken we een pakket werkkleding op maat. Ook denken we mee over de bedrukking van jouw bedrijfslogo op de kleding. Heb je een keuze gemaakt, dan richten we voor jou een eigen webshop met werkkleding in. Voor jou maken we een online portal met de truien, t-shirts, broeken en persoonlijke beschermingsmiddelen die jij nodig hebt voor je bedrijf. Samen bepalen we het assortiment kleding en PBM in de webshop. Daarna kunnen jij en je collega’s zelf kleding op maat bestellen in het online portal. Zo maken we werkkleding bestellen makkelijk!

Ook interessant


Onze klanten belonen ons met een 8,6
1638 beoordelingen
  • Het juiste advies voor u
  • Meer grip op uw bouwproces
  • Snel aan de slag!