Uw lokale magazijn

Moeiteloos uw voorraad op peil houden

De tijdsdruk is hoog in de bouw. Dus moet u erop kunnen vertrouwen dat de juiste materialen op tijd aanwezig zijn. Mastermate houdt de voorraad in uw magazijn op pijl, afgestemd op uw project en proces. Zo heeft u grip op uw voorraad en logistiek.


Vanuit uw wensen bepalen we samen met u de samenstelling, omvang en het beheer van de voorraad. Dat kan in uw eigen magazijn of bij uw project op de bouw, in een Mastermate container. Zo heeft u altijd de juiste materialen op het juiste moment voor handen.


Uw lokale magazijn op elke locatie

Wat u niet wilt, is misgrijpen. Daarom heeft Mastermate containers met daarin uw lokale magazijn op de bouw, met uw eigen voorraad. Afgestemd op uw project en proces. Overleg met uw contactpersoon bij Mastermate of uw project past bij onze oplossing en of wij een container beschikbaar hebben.


Materialen bestellen

U bepaalt zelf hoe u de voorraad aanvult. Met een voorkeurslijst in de webshop bestelt u snel en eenvoudig artikelen. Of gebruik de BestelApp waarmee u benodigde materialen bestelt door het scannen van de bijbehorende artikelcodes. Wilt u helemaal geen zorgen, dan kunt u het aanvullen van de voorraad overlaten aan uw vaste contactpersoon bij Mastermate. In overleg kiezen we de bestelmethode die voor u werkt. Gemak en overzicht in voorraadbeheer, daar draait het om.

Uw voordeel


  • Voorraad op maat, de juiste materialen bij hand
  • Maatwerk bij het aanvullen van de voorraad
  • In uw eigen magazijn of op uw projectlocatie
  • Overzicht door efficiĆ«nte voorraadadministratie
  • Geen onnodige reistijd voor het aanvullen van materialen
  • Snel bestellen via BestelApp of webshop
Onze klanten belonen ons met een 8,6
1963 beoordelingen