Toegangsbeheer voor sportverenigingen: regel zelf wie op uw sportcomplex komt

Toegangsbeheer voor sportverenigingen: regel zelf wie op uw sportcomplex komt

Digitale toegangscontrole is tegenwoordig bijna niet meer weg te denken in situaties waarbij beheren van sleutels aan de orde van de dag is.

door Arno Olden, specialist Building Control


Ook in de sportwereld hebben teamleiders, trainers en vrijwilligers toegang nodig tot ruimtes op het complex. Met traditioneel sleutelbeheer – sleutelbossen met fysieke sleutels – is dit tijdrovend en niet altijd waterdicht te beheren. Vrijwilligers kunnen een sleutel kwijtraken, trainers kunnen hem vergeten in te leveren aan het eind van het seizoen. Of denk aan een bestuurslid dat uit het bestuur van de sportclub gaat, maar de sleutel van de bestuurskamer niet inlevert. Terwijl hij daar niks meer te zoeken heeft.Beheerder bepaalt waar en wanneer trainer naar binnen mag

Met een digitaal toegangssysteem inclusief software is beheer een fluitje van een cent geworden. Toegangsbeheer gaat via de computer. Dit is flexibel en laagdrempelig. Aan het begin van het seizoen deel je de tags of druppels uit aan de gebruikers. Van trainer tot bestuurslid, van vrijwilliger tot schoonmaker: de beheerder kan tot op de dag en uur nauwkeurig instellen wie, waar en wanneer naar binnen mag.


Op het moment dat een tag zoek is, kan de beheerder deze verwijderen uit het systeem. Oneigenlijk gebruik is dan niet mogelijk. Ook is te zien wie wanneer naar binnen is geweest. Als er steeds ballen verdwijnen uit het ballenhok van de jeugdelftallen, kun je in elk geval vragen stellen aan de mensen die toegangsrechten hebben tot die ruimte. Al met al een flexibel systeem die de beheerder tijd bespaart en het beheer duidelijk vereenvoudigt.


toegangsbeheer sportverenigingen en sportparken


Oplossing voor toegangsproblemen van sportverenigingen

Vele positieve ervaringen bij fitnessbedrijven, gemeentewerven en sportverenigingen tonen het functionele nut van een toegangscontrolesysteem aan. Toegangscontrole kan ingezet worden als een afschrikmiddel tegen diefstal of vandalisme. Maar het biedt ook een oplossing voor problemen als het bijhouden van sleutellijsten en verloren sleutels. Maar denk ook eens aan een tekort aan vrijwilligers. Als trainers zelf toegang hebben tot delen van het complex, is verplichte aanwezigheid van (kantine)personeel verleden tijd.


Tennisvereniging Heteren, Tennisvereniging Deventer, voetbalvereniging a.v.v. Columbia en SV Schalkhaar: voor verschillende sportverenigingen heb ik al zo’n toegangssysteem verzorgd. Ze zijn tevreden over de gemakken die zo’n systeem met zich meebrengt. We kunnen een toegangssysteem voor u monteren, zodat ook de installatie en service van goede kwaliteit is. Heeft u de voorkeur voor de eigen installateur? Ook dat is voor ons geen probleem!


Toegangspakket voor sportverenigingen

De oplossing voor uw vraagstuk, dat is waar het om draait! Voor sportcomplexen en sportverenigingen hebben we een speciaal toegangspakket ontwikkeld. Waar dit toegangspakket uit bestaat, leest u in een speciale flyer die we hiervoor hebben gemaakt. Aan de hand van uw wensen en onze mogelijkheden kunnen wij een passende oplossing bieden. Met merken als CES, KABA, Paxton, Dom en Winkhaus hebben we voor elke situatie de oplossing.

Onze klanten belonen ons met een 8,6
1833 beoordelingen