Vaknieuws

Vernieuwde webshop

Vernieuwde webshop

Bekijk nu de vernieuwde Mastermate webshop! De webshop is herontworpen voor een optimale gebruikerservaring op uw smartphone en laptop/ pc.

Snel en efficiënt de juiste informatie en producten vinden is daarbij onze prioriteit geweest zodat u niet onnodig tijd kwijt bent. Als u al gebruikmaakt van de webshop dan zullen de meeste functies hetzelfde zijn maar dan in een mooier design en goed leesbaar op je smartphone of tablet. Er zijn ook nieuwe mogelijkheden bijgekomen, hieronder een korte samenvatting van de belangrijkste vernieuwingen. 


Nieuwe zoekfunctie

Een goede zoekfunctie is cruciaal voor het snel kunnen vinden van de producten die u wilt bestellen. Daarom gebruiken we een nieuwe zoekfunctie welke nog sneller resultaten geeft. Ook worden er relevante zoeksuggesties gegeven tijdens het invoeren van een zoekopdracht. Zo kunt u snel navigeren naar relevante productgroepen en merken. En natuurlijk zijn er slimme filters om bijvoorbeeld alleen bepaalde maatvoeringen te tonen. 


Mijn Mastermate

De Mijn Mastermate omgeving heeft ook een nieuw jasje. Als u bent ingelogd dan vindt u in de Mijn Mastermate omgeving alle bestelinformatie overzichtelijk bij elkaar verzameld. Ook offertes en facturen die u offline ontvangt zijn hierin terug te vinden. Scheelt u weer zoekwerk en onnodig veel tijd aan administratie.


Actieproducten

Benieuwd naar onze actuele specials en actieproducten? Deze kunt u nu ook vinden op de webshop. In één overzichtelijke lijst kunt u door de acties filteren. Zo bent u altijd op de hoogte van onze scherpst geprijsde artikelen.


Beheren van meerdere gebruikers

Als hoofdgebruiker heeft u in de Mijn Mastermate omgeving controle over alle gebruikers onder hetzelfde klantnummer bij Mastermate. Zijn er bijvoorbeeld meerdere werknemers die gebruik maken van de webshop of BestelApp. Dan kunt u per gebruiker instellen wat hij kan bestellen en of hij prijzen, offertes en facturen kan zien. Middels een uitgebreide rechtenset is alles makkelijke in te stellen door onderdelen aan of uit te vinken. Tevens kunt u zelf nieuwe gebruikers aanmaken zodat deze meteen een bestelling kunnen plaatsen.

Ook interessant


Onze klanten belonen ons met een 8,6
1988 beoordelingen