Over Mastermate

Jouw webshopbestelling afhalen in de vestiging van Mastermate

Jouw webshopbestelling afhalen in de vestiging van Mastermate

Bestel je materialen in de Mastermate webshop, dan kun je ervoor kiezen je bestelling af te halen in één van onze vestigingen.

Bestelling laten afleveren of zelf afhalen

Bestel je materialen in de webshop van Mastermate, dan heb je bij het afronden van je bestelling twee keuzes:


  • Je kunt je bestelling laten afleveren op een afleveradres.
  • Je kunt je bestelling afhalen in één van de vestigingen van Mastermate.


Wil je je bestelling afhalen, dan selecteer je bij de optie “Afleverwijze” de vestiging van jouw voorkeur (‘Ophalen in …’ ). Heb je liever dat we je bestelling op een specifiek adres bezorgen, dan selecteer je ‘Afleveren’. Daarna vul je een afleveradres in.


Je materialen ophalen, wanneer het jou het beste uitkomt

Wil je aan de slag met een klus of project, dan wil je al je spullen precies op tijd hebben. Daarom geven we je de keuze je webshopbestellingen op te halen bij een vestiging. Dan kun je zelf kiezen wanneer je je spullen komt ophalen. Op een moment dat jou het beste uitkomt. Wel zo flexibel. En wat ook fijn is: je weet ook zeker dat de producten die je hebt besteld, voor je klaar staan.


Haal meer resultaat uit de Mastermate webshop

Weet jij wat de Mastermate webshop kan? En welke opties je hebt om snel het product te vinden dat je zoekt? Bekijk de afbeelding hieronder en haal meer resultaat uit onze webshop!

Webshop Factsheet

Assortiment van Mastermate

Mastermate biedt een uitgekiend assortiment ijzerwaren, hang- en sluitwerk, machines, gereedschappen en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s). Bij elkaar ruim 45.000 artikelen. Maar het gaat jou om die ene schroef, die ene plug voor die specifieke klus. Daarom kun je in de webshop zoeken in 7 categorieën en diverse filters gebruiken om het juiste materiaal te vinden.


Snel bestellen met voorkeurslijsten 

Als je een product wilt bestellen, dan zoek je in de webshop door het invullen van een zoekterm of het artikelnummer. Voor artikelen die je vaker nodig hebt, kun je gebruikmaken van speciale voorkeurslijsten en filters. Voorbeelden zijn:


  • de Favorietenlijst. Deze lijst kun je zelf samenstellen;
  • de Top 25 lijst. Dit is een lijst met de artikelen die je het meest hebt besteld bij Mastermate;
  • de TOP-lijst. Dit is een assortimentsfilter op maat. Hiermee zoek je alleen in het deel van ons assortiment dat voor jou relevant is.


Nog sneller bestellen met de ScanApp

Een product bestellen door de streepjescode te scannen: dat kan met de Mastermate ScanApp op je telefoon of tablet. Of je nu op de bouwplaats bent of in de onderhoudsbus, als je de streepjescode scant, gaat je bestelling direct naar Mastermate. Ook in de ScanApp heb je de keuze om de bestelde producten af te halen in de vestiging of te laten afleveren op locatie.


Vraag advies in de chat

Kun je een artikel niet vinden? Of wil je zeker weten dat het product dat je wilt bestellen, het product is dat je nodig hebt? Bij twijfel, open je de chat en kun je om advies vragen. Tijdens werkdagen zitten onze medewerkers tussen 08:00-17:00 uur voor je klaar.

 

Bekijk ook

Ook interessant


Onze klanten belonen ons met een 8,6
1636 beoordelingen
  • Het juiste advies voor u
  • Meer grip op uw bouwproces
  • Snel aan de slag!