Dit zeggen onze klanten

Randy is een actieve gebruiker van de Mastermate webshop

Randy is een actieve gebruiker van de Mastermate webshop

Randy van Berk (aannemersbedrijf De Groot en Hoogendam) bestelt wekelijks producten via de Mastermate webshop. "Het scheelt gewoon tijd. Digitaal is de toekomst."

Hij is, zo zegt hij zelf, jong en digitaal. Daarom bestelt Randy van Berk de meeste materialen voor aannemersbedrijf De Groot en Hoogendam in Hillegom via de webshop van Mastermate. Randy komt uit de bouwwereld en kent Mastermate al jaren. Hij is mededirecteur van De Groot en Hoogendam. Het bedrijf houdt zich bezig met aanbouw- en verbouwprojecten voor particulieren en vervaardigt in de eigen timmerfabriek kozijnen. 


Webshop: snel en makkelijk bestellen

Sinds een jaar maakt Randy zeer actief gebruik van de Mastermate webshop. “Ik hou van digitaal, daarom zag ik meteen mogelijkheden. We hebben een groot magazijn met voorraad. Via de webshop bestellen gaat veel sneller dan bijvoorbeeld mailen. Het is heel makkelijk, want de codes van artikelen die we vaker nodig hebben, zitten al in ons systeem. Denk maar aan schroeven, sloten, scharnieren, bouten, pluggen of hoekbevestigingsmaterialen.”

Randy van Berk van aannemersbedrijf De Groot en Hoogendam Randy: "We hebben een groot magazijn met voorraad. Via de webshop bestellen gaat veel sneller dan bijvoorbeeld mailen."

Bestellen via smartphone

Aangezien Randy meestal op kantoor zit, gebruikt hij de computer voor webshopbestellingen. “Het fijne daarvan is dat je alle gegevens van het product ziet en bijvoorbeeld ook de verwerkingsinformatie. Het is echt heel overzichtelijk. Bovendien komt de bestelling meteen op de goede plek in onze administratie terecht. Dat scheelt later weer werk. En de materialen worden, mits voorradig, de volgende dag geleverd waar je het nodig hebt: in de werkplaats of op locatie.”

Randy van Berk van aannemersbedrijf De Groot en Hoogendam Randy gebruikt vaak de computer voor webshopbestellingen: “Je ziet alle gegevens van het product en bijvoorbeeld ook de verwerkingsinformatie. Echt heel overzichtelijk."

Ook online bestellen via de smartphone is mogelijk. “Via de BestelApp van de webshop op mijn mobiel. Je kunt met je smartphone ook producten scannen, waarna je ze direct kunt bestellen. Heb je iets nieuws nodig, dan kun je dat gemakkelijk opzoeken. Het is echt handig in het gebruik.” Randy schat in dat hij zeker wekelijks, misschien wel dagelijks, producten bestelt via de webshop. Het werkt zelfs zo goed, dat hij nog maar weinig telefonisch contact heeft met Mastermate, laat staan dat hij de vestiging bezoekt. “Dat is gewoon niet nodig en dat is misschien maar goed ook, want dat kost alleen maar extra tijd”, lacht hij.


Advies vragen voor speciale producten

Als er toch een speciaal product nodig is, bijvoorbeeld een onderdeeltje van een ingewikkeld deurslot, pakt Randy meestal de telefoon. “Marcel Hans, onze contactpersoon bij Mastermate, verwijst me dan door naar de persoon die er verstand van heeft. Een slot bestaat uit wel dertig delen, die kennen wij niet allemaal uit het hoofd, maar de deskundige bij Mastermate wel.” Ook maakt Randy, als hij het heel druk heeft, wel gebruik van de online chatmogelijkheid. “Dan zet ik mijn vraag uit en ga verder met mijn eigen werk. Vaak komt het antwoord al snel.”


Voorraadbeheer via de webshop

Marcel Hans, commercieel adviseur bij Mastermate Hillegom, is verantwoordelijk voor het feit dat Randy de webshop zoveel gebruikt. “Hij wees ons op de mogelijkheden”, beaamt Randy. “En onlangs bracht hij nog meer opties aan: zo kan je je hele voorraadbeheer eraan hangen. Of bestelde materialen automatisch laten toerekenen aan de juiste klus. Daarvoor moeten de medewerkers wel met de BestelApp gaan werken. Dat is nu nog niet het geval, maar behoort in de toekomst zeker tot de mogelijkheden. ”

Ook interessant


Onze klanten belonen ons met een 8,6
1833 beoordelingen