Dit zeggen onze klanten

"Mastermate is leverancier voor mijn materialen. Dus ik ga niet voor een paar euro ergens anders kijken."

"Mastermate is leverancier voor mijn materialen. Dus ik ga niet voor een paar euro ergens anders kijken."

Marco de Keizer is eigenaar van M. de Keizer Timmer- en Onderhoudsbedrijf uit Hillegom. Hij vertelt waarom hij een trouwe klant is van Mastermate Hillegom.

Marco de Keizer zit al een tijdje in het vak, vertelt hij: "Met bouw- en interieurbouwwerkzaamheden heb ik sinds 1988 ervaring. Na een werkervaring van 18 jaar in bouw en interieurbouw heb ik mijn eigen bedrijf opgericht. Daarmee werk ik voor particulieren, nieuwbouw en interieurbouw. Ik verhuur mezelf niet aan andere aannemers, maar heb een vrij grote klantenkring die mij rechtstreeks inhuurt. Bijvoorbeeld voor het onderhoud van diverse kinderdagverblijven, bedrijfspanden en het onderhoud voor verenigingen van eigenaren.”


Dit interview is onderdeel van een serie over elektrisch gereedschap kopen. Lees ook het interview met Mike Holla van Tension Elektrotechniek en Koen van Gulik van Zicht Bouw en Zicht Dakopbouw.

 

Fan van Makita, voorkeur voor accu

Er zijn veel dingen waar hij op let bij het aanschaffen van nieuw elektrisch gereedschap, legt Marco uit: “Ik kijk in eerste instantie welk merk welk soort gereedschap levert. Dus waar heb ik het voor nodig? Als je buiten bezig bent heb je bijvoorbeeld soms ander gereedschap nodig dan wanneer je binnen werkt. Sommige merken zijn wat meer geschikt voor het fijne werk en andere voor het grove werk. Ik ben wel fan van Makita, omdat dat allemaal lekker op elkaar past, dat werkt fijn. De accu’s wissel je makkelijk door. Ze hebben ook alles, alle soorten gereedschap die je maar nodig hebt." Accu heeft duidelijk de voorkeur voor Marco: “Het is superhandig dat je met een cirkelzaag of slijptol gewoon het dak op kunt zonder dat je met kabels hoeft te slepen. En je kunt er echt lang mee door tegenwoordig. De kracht is ook prima, met mijn betonboor op accu kom ik overal doorheen.”


Marco de Keizer Marco over Mastermate Hillegom: "Ze zoeken dingen voor je uit als je vragen hebt. Als er iets stuk is, komen ze er snel op terug om te laten weten wat een reparatie gaat kosten bijvoorbeeld of dat je beter een nieuwe kan kopen."


Trouw kopen bij Mastermate door service

"Het is tegenwoordig heel makkelijk om alles online te bestellen, maar ik ben echt zo’n trouwe hond die gewoon naar Mastermate gaat om daar zijn gereedschap te kopen. Dan neem ik het meteen mee. Ik weet heel goed wat ik wil en wat het kost, maar omdat Mastermate sowieso een leverancier voor mij is van andere materialen, ga ik niet voor een paar euro ergens anders kijken. Want als er iets is, word ik altijd snel en goed geholpen en die service is me ook zeker wat waard.”

  

Goede samenwerking met Mastermate Hillegom

Met de medewerkers van Mastermate in Hillegom kan Marco heel goed door één deur: “Ze zoeken dingen voor je uit als je vragen hebt. Als er iets stuk is, komen ze er snel op terug om te laten weten wat een reparatie gaat kosten bijvoorbeeld of dat je beter een nieuwe kan kopen. Daar zijn ze heel netjes en eerlijk in, dus dat is een goede samenwerking. Ze voldoen prima aan mijn verwachtingen, ik heb er absoluut geen klachten over.”

Ook interessant


Onze klanten belonen ons met een 8,6
2019 beoordelingen