Dit zeggen onze klanten

"We vragen advies bij Mastermate over werk gereedschap en welk model we moeten hebben."

"We vragen advies bij Mastermate over werk gereedschap en welk model we moeten hebben."

Mike Holla is directeur van Tension Elektrotechniek, een innovatief elektrotechnisch installatiebedrijf in Hoofddorp. Hij vertelt waarom hij elektrisch gereedschap koopt bij Mastermate.

Tension Elektrotechniek is een innovatief elektrotechnisch installatiebedrijf gevestigd in Hoofddorp. Het bedrijf werkt voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers, vertelt directeur Mike Holla: “Met kennis van zaken en enthousiasme houden wij ons dagelijks bezig met het ontwerpen, installeren en onderhouden van innovatieve, efficiënte en betrouwbare elektrotechnische installaties, inclusief alarm- en camera-installaties. In 2007 heb ik het bedrijf opgericht en al snel breidde het zich uit door de vele regionale, nationale en zelfs enkele internationale opdrachten. Inmiddels zijn we met een team van 26 vakkundige, enthousiaste en servicegerichte elektrotechnische professionals en daarnaast 4 mensen op kantoor.”


Dit interview is onderdeel van een serie over elektrisch gereedschap kopen. Lees ook het interview met Marco de Keizer van M. de Keizer Timmer- en Onderhoudsbedrijf en Koen van Gulik van Zicht Bouw en Zicht Dakopbouw.


Toewerken naar één merk gereedschap

Met zoveel mensen op de werkvloer is er natuurlijk ook flink wat gereedschap nodig. De belangrijkste typen gereedschap voor het werk dat zijn mensen doen, kan Mike zo opnoemen: “De schroeftol en boormachine worden het meest gebruikt. Daarnaast gebruiken ze ook veelvuldig een stofzuiger, freesmachine en dozenboor. Stofafzuiging is tegenwoordig heel belangrijk, omdat we het allemaal zo schoon mogelijk willen doen en achterlaten, waardoor we ook aan onze kwaliteitseisen voldoen. Vroeger hadden we één merk, maar dat beviel niet zo goed meer. Daarom hebben we nu van alles en nog wat qua gereedschap, maar ik wil wel weer toe naar één merk. Dan kun je onderling makkelijker gereedschap en vooral accu’s uitwisselen. Daarbij gaat onze voorkeur uit naar Makita. Dat is gewoon een goed en betrouwbaar merk en we kunnen al ons gereedschap snel en makkelijk kopen bij Mastermate in Hoofddorp. Dat komt goed uit, want wij kopen pas nieuwe exemplaren als het nodig is en niet vooruit volgens een bepaald plan.”

 

Mike Holla Tension Mike: "De medewerkers van Mastermate vertellen ons precies welk gereedschap we moeten hebben. Voor extra garantie nemen we ook altijd PowerMix erbij."


Mastermate vragen om advies over gereedschap

De keuze tussen gereedschap met snoer of met accu is bij Tension Elektrotechniek niet moeilijk, aldus Mike: “Met accu werkt het gewoon veel lekkerder. Dan ben je veel flexibeler. Welke type gereedschap en welk model we moeten hebben, dat weten we niet altijd van tevoren. Daarom vragen we ook zeker wel om advies bij Mastermate. We vertellen dan gewoon wat we veelvuldig doen voor werkzaamheden en dan vertellen de medewerkers van Mastermate ons precies wat we moeten hebben. Voor extra garantie nemen we ook altijd PowerMix erbij. Want het allerbelangrijkste vind ik dat als bijvoorbeeld een schroeftol defect is, dat we dan wel een vervangend exemplaar krijgen om verder te kunnen werken. Zo blijft onze continuïteit gewaarborgd. We hebben een goed gevoel bij Mastermate, het is heel prettig dat ze meedenken in oplossingen.”

Ook interessant


Onze klanten belonen ons met een 8,6
1924 beoordelingen