Over Mastermate

Maatregelen Mastermate in verband met het coronavirus

Maatregelen Mastermate in verband met het coronavirus

De Mastermate-vestigingen zijn op werkdagen geopend en bereikbaar volgens de normale openingstijden. Wel treffen we maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Bij Mastermate is de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers onze hoogste prioriteit. De Nederlandse regering heeft aangescherpte maatregelen aangekondigd in verband met coronavirus COVID-19. Ook Mastermate treft maatregelen om te voorkomen dat onze klanten en onze medewerkers besmet raken.


Beperk fysiek contact in de vestiging

In de vestigingen beperken we het hand-op-hand contact. We vragen klanten om zoveel mogelijk te betalen met pin of met de mobiele telefoon. Onze vestigingen hebben strenge richtlijnen voor fysiek contact. Onze medewerkers zijn zich hier bewust van en nemen extra maatregelen. Het gaat onder andere om het vaak en goed handen wassen of houden van afstand.


Geen bezoek aan klanten door buitendienstmedewerkers

Onze commercieel adviseurs - de buitendienstmedewerkers - stoppen met het bezoeken van klanten. Zij zijn telefonisch wel bereikbaar. Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met uw contactpersoon. Bij zeer dringende zaken komt onze contactpersoon op zeer uitdrukkelijk verzoek.


Bestellen? Bij voorkeur via de webshop

We vragen klanten om bestellingen zoveel mogelijk via onze webshop te doen. Ook daarmee beperken we fysiek contact. Heeft u nog geen account voor de Mastermate webshop? Bent u al klant van Mastermate, dan kunt u deze heel makkelijk aanvragen. Vul het klantformulier in om een webshopaccount aan te vragen.


Beperken fysiek contact met onze chauffeurs

Onze chauffeurs blijven bestellingen bezorgen. Wel hebben we onze chauffeurs opgeroepen om persoonlijk contact te beperken. Ze zetten de bestelling bij de klanten neer. Als zij een handtekening nodig hebben, zal de chauffeur de papieren niet overhandigen maar voor de klant neerleggen. Al onze bezorgers hebben desinfecterende handgel in hun auto om na elke bezorging hun handen te kunnen desinfecteren.


Vooralsnog geen uitleveringsproblemen

We verwachten vooralsnog geen problemen met het uitleveren van bestellingen of de bereikbaarheid van de vestigingen. We hebben geanticipeerd op deze situatie door onze voorraden te verhogen. Waar nodig hebben we alternatieven die wel leverbaar zijn, aan het assortiment toegevoegd. Zo proberen we de verkrijgbaarheid van materialen zoveel mogelijk te garanderen.


We zijn en blijven met alle medewerkers van Mastermate hard aan het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Ook interessant


Onze klanten belonen ons met een 8,9
182 beoordelingen
  • Het juiste advies voor mij
  • Meer grip op uw bouwproces
  • Snel aan de slag!