Over Mastermate

Materialen bestellen: vóór 20 uur besteld, de volgende werkdag op jouw locatie.

Materialen bestellen: vóór 20 uur besteld, de volgende werkdag op jouw locatie.

Nieuw bij Mastermate: op werkdagen materialen bestellen kan vanaf nu tot 20 uur! Vóór 20 uur besteld in de webshop of BestelApp, is de volgende werkdag bezorgd op jouw (afhaal)locatie.

Het is 17.20 uur en je bent klaar na een werkdag op je project. En dan kom je er ineens achter dat je minder hoekankers hebt dan je dacht. Of je ziet dat je voorraad schroeven bijna op is. Frustrerend, want je hebt ze morgen wel nodig! Ook zo’n irritant moment: je reciprozaagblad breekt af aan het eind van je dag. Of nog erger: de reciprozaag zaag houdt er helemaal mee op… en Mastermate is niet meer te bereiken, want het is na sluitingstijd.


Geen productiviteitsverlies door misgrijpen

Mastermate wil dat jij snel aan de slag kunt. Productiviteitsverlies door misgrijpen bij materialen, dat wil Mastermate voorkomen! Daarom geven we jou de mogelijkheid om tot 20 uur materialen te bestellen. Dit doe je in onze webshop of de BestelApp. Als we de materialen op voorraad hebben, staat jouw bestelling de volgende werkdag klaar op jouw vestiging of op jouw locatie.


De voordelen van bestellen tot 20 uur

Het bestellen van materialen in de Mastermate webshop tot 20 uur voorkomt misgrijpen, tijdverlies en productiviteitsverlies. Ook geeft het je de tijd om na je avondeten in alle rust je spullen te bestellen. Het is ook handig in deze situaties:


• Je bent de hele dag druk op je klus en je ziet te laat dat materialen (bijna) op zijn. 

• Je werkt in de avonduren je projectadministratie bij en ziet dat de voorraad van materialen (te) laag is.

• Je bent onderweg en je redt het niet om vóór 17 uur bij Mastermate te zijn voor je materialen.

• Het lukt je niet om voor 17 uur je bestelling door te geven aan Mastermate.

• Je bent gewoon vergeten materialen te bestellen (maar dat gebeurt jou natuurlijk nooit).


In de webshop bestel je na sluitingstijd van de vestiging jouw materialen bij Mastermate. Wij zorgen ervoor dat je bestelling de volgende werkdag voor je klaarstaat. Zo heb jij alles onder controle! En je kunt snel aan de slag.

Op werkdagen materialen vóór 20 uur besteld in de webshop, is de volgende dag bij jouw (afhaal)locatie. Duik je na het avondeten nog in je bus of werkplaats en zie je dat je materialen nodig hebt? Bestel materialen op werkdagen tot 20 uur in de Mastermate webshop. Wel zo handig!

Vraag een webshopaccount bij Mastermate aan

Wil je óók tot 20 uur materialen bestellen bij Mastermate en heb je nog geen webshopaccount? Vraag dan meteen een account aan. Daarna profiteer je van alle voordelen van een webshop op maat. We richten je webshop in met voorkeurslijsten en filters. Dat zorgt voor gemak bij het vinden en bestellen van producten.


Bij Mastermate online bestellen zoals jij het wilt

Je kunt bij Mastermate online bestellen zoals jij het wilt: met de BestelApp, via de webshop of via je eigen inkoopsysteem. Je kunt via de webshop aangeven waar je een bestelling wilt laten bezorgen. Op de bouwplaats, in je lokale magazijn of op een andere werklocatie. Ophalen in een vestiging behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden!

Ook interessant


Onze klanten belonen ons met een 8,6
1924 beoordelingen