Artikel

Rianne: “Vriendelijke collega’s, fijne samenwerking en betrokken worden in het werk: daarom werk ik met plezier bij Mastermate.”

Rianne: “Vriendelijke collega’s, fijne samenwerking en betrokken worden in het werk: daarom werk ik met plezier bij Mastermate.”

Rianne Strijk is commercieel medewerker binnendienst bij Mastermate Ventilatietechniek in Apeldoorn. Enthousiast vertelt ze over hoe ze hier gekomen is en hoe ze haar werk ervaart.

Hoe ben je bij Mastermate terechtgekomen?

“Ik heb hiervoor 17 jaar voor een andere werkgever hetzelfde soort werk gedaan. Dit was een heel andere branche, namelijk in de meubels, woonaccessoires en kinderkamers. Ik merkte dat ik daar met minder plezier naar mijn werk ging, onder andere door een reorganisatie. Ook was het tijd om mijn horizon te verbreden. Ik vond deze keuze wel spannend, maar besloot me in te schrijven bij een werving- en selectiebureau. Twee uur later werd ik al gebeld over de vacature bij Mastermate! Wie A zegt, moet ook B zeggen. Dus ik ging het gesprek aan en 3 gesprekken later was de kogel door de kerk en had ik een nieuwe baan! Ik ben begonnen op 1 september 2022. Ik werk hier een half jaar en met veel plezier.”


Wat is het leukste aan werken bij Mastermate?

“De mensen hier zijn erg vriendelijk. Ik zit er ‘pas’ een half jaar, maar ik heb nu al het gevoel dat ik aardig ben ingeburgerd. Inhoudelijk vind ik vooral het administratieve werk in mijn functie erg leuk. Ook de samenwerking met mijn directe collega Jürgen is erg prettig. We hebben een leuke klik, kunnen lachen en ook over andere dingen dan werk praten. Dit maakt dat we elkaar goed aanvoelen en soms aan een half woord genoeg hebben. Ik ga elke ochtend met plezier naar mijn werk!”


Rianne over werken bij Mastermate: “Wat ik bijzonder vind, is dat ik direct enorm betrokken werd in het werk!" Rianne over werken bij Mastermate: “Wat ik bijzonder vind, is dat ik direct enorm betrokken werd in het werk. Ik mocht gelijk mee naar een klant én we zijn twee dagen naar een leverancier in België geweest."


Wat is het mooiste dat je het meegemaakt hebt?

“Wat ik bijzonder vind bij Mastermate, is dat ik direct enorm betrokken werd in het werk. Ik mocht gelijk mee naar een klant én we zijn twee dagen naar een leverancier in België geweest. Jürgen zei meteen al: “Binnen moet ook maar eens mee naar buiten.” Dit was ik niet gewend van mijn vorige bedrijf. De trip naar België was dan ook het mooist tot nu toe. Daar hebben we een fabriek en kantoor bezocht en heb ik kennisgemaakt met onze contactpersonen. Mooi om de mensen die je zo vaak aan de telefoon hebt op de binnendienst, ook eens te ontmoeten. Daarnaast heb ik in België een aantal cursussen gevolgd. Super waardevol, want zo leerde ik gelijk de producten beter kennen.”


Waar ben je trots op in je werk?

“Ik ben trots op de samenwerking met Jürgen. Ik zorg dat alles in de binnendienst soepel verloopt, zodat hij meer naar buiten kan. We houden het goed onder controle met elkaar en krijgen af wat af moet. Ik neem eigenlijk nooit werk mee het weekend in. Daarnaast is het dus ook nog gewoon heel gezellig op kantoor en is er veel ruimte voor een grapje en gezelligheid!”


Wil jij werken in ons familiebedrijf? Bekijk onze vacatures en solliciteer dan via werkenbijmastermate.nl. Wil je meer weten over Mastermate voordat je solliciteert? Kom eens langs op de vestiging voor een kennismaking. Tijdens een koffiegesprek leren we elkaar beter kennen.

Onze klanten belonen ons met een 8,6
1638 beoordelingen
  • Het juiste advies voor u
  • Meer grip op uw bouwproces
  • Snel aan de slag!