Toegangsbeheer: een passend pakket voor uw situatie

Toegangsbeheer: een passend pakket voor uw situatie

Mastermate biedt u volledige begeleiding bij het ontwerp, montage en beheer van de toegangscontrole.

Er is veel mogelijk op het gebied van Building Control. Mastermate heeft pakketten samengesteld voor het MKB, sportaccommodaties en wooncomplexen. Zo zijn de belangrijkste zaken in 1 pakket te vinden. We zetten ze even op een rij:


Slim toegangsbeheer voor het MKB

Voor het MKB is het belangrijk om gemakkelijk toegang te kunnen beheren. Zo is het mogelijk om met een smartphone of tablet toegangsrechten te geven, verloren sleutels meteen te blokkeren en op afstand toegangsrechten toe te kennen. Daarbij heeft u altijd overzicht over sleutels en sluitgebeurtenissen.


Elektronische sleutels en profielcilinders garanderen eenvoudige toegang tot een ruimte. Het systeem is makkelijk uit te breiden tot 25 cilinders en 99 sleutels, wat het ideaal maakt voor ondernemers en winkeliers. Lees meer over toegangsbeheer voor het MKB in het blog van Hans Swikker.


Toegangsbeheer voor uw sportaccommodatie

Sportaccommodaties kunnen zeer complex zijn en kennen vaak veel verschillende gebruikers. Met het pakket voor sportverenigingen/-accommodaties is het mogelijk om gericht toegangsrechten toe te kennen aan gebruikers als: sporters, technische dienst en schoonmakers. Verdwijnt er een sleutel? Dan is deze snel uit te schakelen.


Uw systeem wordt eenvoudig en op maat gemaakt. Zo krijgt u een gebruiksvriendelijk beheerprogramma en zijn toegangsrechten lokaal en offline te beheren. Lees meer over toegangsbeheer voor sportaccommodaties in het blog van Arno Olden.


Snel en veilig toegang tot wooncomplexen

Bewoners van wooncomplexen hechten veel waarde aan een veilig gevoel en bedieningsgemak. En u wilt graag een eenvoudige gebruikersadministratie en geen onverwachte kosten. Met het pakket voor wooncomplexen worden voordeuren eenvoudig bediend met een tag. Met een programmeerkaart voegt u gemakkelijk gebruikers toe en schakelt u verloren tags uit.


Daarnaast is het mogelijk om deuren binnen uw wooncomplex te automatiseren. Laat voordeuren automatisch opengaan en sluiten en/of voorzie ze van een elleboogschakelaar. Ook deze deuren zijn snel en eenvoudig te beheren met toegangsrechten. Lees meer over toegangsbeheer voor wooncomplexen in het blog van Frank van Stroe.


Wilt u meer weten over de inhoud van deze pakketten en onze vanaf-prijzen, neem dan contact op met onze specialisten in toegangssystemen. Ook kunt u altijd langskomen bij onze Building Control Experience Centers voor advies. Hier hebben wij de producten liggen, zodat u meteen kunt zien hoe het werkt.

Onze klanten belonen ons met een 8,6
1757 beoordelingen
  • Het juiste advies voor u
  • Meer grip op uw bouwproces
  • Snel aan de slag!